The Lardon Company
The Lardon Company

Sander Janson in aflevering 5 van SOS Verbouwing op RTL 4

De Chileense Claudia zit samen met haar man Martin een uitzichtloze verbouwing in Amsterdam. Claudia, die pas zeven jaar in Nederland is, trekt de stoute schoenen aan en schakelt Sander in.

Het gezin is al anderhalf jaar bezig met een verbouwing waar geen einde aan lijkt te komen. De aannemer die het gezin zou helpen is inmiddels vertrokken… Dubbele lasten, een postnatale depressie en slapeloze nachten zijn hiervan het gevolg. Sander zoekt de aannemer op en hij zegt terug te willen komen om de klus alsnog te klaren, maar houdt hij zich aan zijn afspraken?

In Den Helder maken we kennis met Michel en Vivian, die na een flinke ruzie ook geen contact meer hebben met de aannemer die hun jaren dertig huis zou uitbouwen. Zij durven deze man niet meer zelf op te zoeken en hebben behoorlijke stress. Durft Sander de confrontatie wel aan?

Uitzenddatum: dinsdag 25 mei 2010
Tijd: 20.30 uur RTL4

Voor meer informatie over of aanvraag interview met Sander Janson mail naar i.van.der.spek@lardoncompany.nl of bel naar 06 20279690 en vraag naar Inge van der Spek

Geplaatst op 25-05-2010 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl