The Lardon Company
The Lardon Company

Sander Janson en SOS verbouwing in de media Telegraaf 12 mei 2010

S.O.S. Verbouwing-presentator met geweld weggestuurd
AMSTERDAM - S.O.S. Verbouwing-presentator Sander Janson en zijn team kregen er flink van langs toen zij een jongeman wilden helpen van zijn bouwval iets moois te maken.

De bewoner van de bouwval, Appie, nam contact op met het RTL-programma nadat hij was opgelicht door zijn aannemer. Zijn relatie dreigde hierdoor op de klippen te lopen. Het klusteam ging meteen van start met de vloer en de muren. Sander ging ondertussen op zoek naar de aannemer die Appie voor 16.000 euro heeft opgelicht.
De aannemer, tevens de vader van Appie's beste vriend, lijkt onvindbaar. Als plotseling blijkt dat Appie wel degelijk weet waar de man zich bevindt en de presentator hem hiermee confronteert, lijken de stoppen bij de jongen door te slaan. Met geweld stuurt hij Sander en zijn team het huis uit.
Pogingen van de presentator om meer opheldering te krijgen, mislukken. Als Sander uiteindelijk met een klusser voor de deur staat om de klus toch af te maken,
ontvangt hij een sms van Appie waarin hij duidelijk maakt niet tevreden te zijn over het werk en het team "een goede reis terug" wenst.

Geplaatst op 14-05-2010 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl