The Lardon Company
The Lardon Company

Antje Monteiro in nieuwe musical Crazy Shopping!

 Antje Monteiro
 
Antje Monteiro gaat een chique rijke shopverslaafde spelen in de nieuwe musical ‘Crazy Shopping’, die komende zomer in Theater Carré in première gaat.
Andere rollen zijn voor Casey Franciso, Carolina Mout, Miranda Van Kralingen en Tony Neef. De musical wordt geproduceerd door het bedrijf Stardust van Henk van der Meyden.
Ook in het dagelijkse leven is Antje dol op winkelen. “Lekker een hele dag naar Antwerpen, of gewoon dagje Amsterdam met vriendinnen”, vertelt ze enthousiast. “Er moet natuurlijk wel altijd geluncht worden en minimaal 2 keer in een leuk tentje een cappuccino worden gedronken. Moe maar voldaan en met een auto vol tassen weer naar huis, heerlijk. Helaas komt het er, door de drukte, de laatste jaren niet meer van.”
Mede door haar ‘shopverslaving’ riep ze ook spontaan ‘ja’ tegen Henk en Monica van der Meijden toen zij werd gevraagd voor ‘Crazy Shopping’. “Het lijkt mij een groot feest”, aldus Antje. Ik moet nog wel effe een paar keer goed shoppen voor de première, een beetje inleven in mijn rol.”
De musical is qua vorm een komische mengeling van Sex and the City, Desperate Housewives en de film Confessions of a Shopaholic. Het is een grootschalige productie die wordt begeleid door een live band. Rode draad in deze musical is de Stop the shopping church die ook werkelijk bestaat in New York. Onder leiding van de jonge charismatische Reverend Billy komen shopverslaafde vrouwen bijeen om bij deze prediker af te kicken! Billy doet dit op hilarische, maar doeltreffende wijze. Zo houdt deze ludieke dominee onder meer een “workSHOP” om extreme kooplustigen van hun verslaving te verlossen.
Qua muziek is deze show een achtbaan van bekende hits en opzwepende gospelsongs.

Geplaatst op 29-04-2010 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl