The Lardon Company
The Lardon Company

Sander Janson primetime op RTL 4 met SOS Verbouwing

Sander Janson primetime op RTL 4 met SOS Verbouwing dinsdag 27 april 2010 bij RTL4

SOS Verbouwing is terug bij RTL 4 en nu met Sander Janson. Sander draagt hiermee meteen primetime een programma. In SOS Verbouwing schiet Sander te hulp bij gezinnen die nog middenin een verbouwing zitten door een aannemer die met de noorderzon is vertrokken of andere redenen.
Sander bezoekt in de eerste aflevering een jong gezin in Delft. Een gaslek in een niet geventileerde ruimte en een dakkapel dat aan alle kanten meer weg heeft van een vergiet. Dit is het resultaat van een verbouwing van maar liefst € 80.000,- bij dit gezin in Delft. De kwaliteit van het werk is in twee vernietigende rapporten met de grond gelijk gemaakt en tegen de aannemer loopt nu een gerechtelijke procedure. De tweeling van het gezin slaapt noodgedwongen samen in één bed, anders worden ze door de lekkage regelmatig wakker met natte voeten. Het geheel is inmiddels een onoverzichtelijke puinhoop en tussen dit alles gaat Sander een oplossing zoeken.
In deze aflevering bezoekt Sander tevens de 28-jarige Nanda uit Dordrecht die met haar handen in het haar zit. De aannemer wil haar nieuwe appartementje maar niet afbouwen en opleveren. Wanneer Sander verhaal gaat halen bij het bedrijf, blijkt dat ook Nanda afspraken niet helemaal nakomt en nog onafgemaakte klussen op haar lijst heeft staan. Er moet eens flink tussen de partijen gepraat worden en een lijst met wie wat gaat doen zou een eerste stap naar de oplossing kunnen zijn.

Uitzending: dinsdag 27 april 2010
Tijdstip: 20.30 uur bij RTL4
Uitzending gemist 27 april 2010

Geplaatst op 27-04-2010 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl