The Lardon Company
The Lardon Company

SANDER JANSON TREKT SLACHTOFFERS PRUTSWERK UIT HOPELOZE BOUWPUT

 Sander Janson springt in de bres voor slachtoffers van hopeloos gestagneerde verbouwingen of ernstig verprutst opknapwerk. In nieuwe afleveringen van de RTL 4-programmaserie ‘S.O.S. Verbouwing’, die op dinsdag 27 april van start gaat, treedt Sander op als een confronterende bemiddelaar.

Waar sta je als de aannemer met je geld is vertrokken, terwijl de verbouwing nog verre van opgeleverd is? Komt het ooit nog goed als de badkamerzaak failliet is gegaan en je al weken bij de buren moet douchen? En wat doe je als die betrouwbare klusjesman een regelrechte prutser blijkt te zijn, die alleen maar schade veroorzaakt? ‘S.O.S. Verbouwing’ doet iedere week haar uiterste best om de helpende hand te bieden. Sander inspecteert, vergezeld door de goedgebekte verbouwingsexpert Lloyd Hahn, de puinhopen. Na het inventariseren van de schade, confronteren ze de betrokken aannemer, klusjesman of beunhaas met het werk. Dit alles met het doel om tot een voor iedereen acceptabele oplossing te komen.

Wie zich geen raad meer weet en noodgedwongen al weken lang in een bouwput moeten leven, kan zich opgeven via www.rtl.nl/sosverbouwing.

Uitzending: RTL 4, wekelijks, vanaf dinsdag 27 april, tussen 20:30 en 21:30 uur.

Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Inge van der Spek, The Lardon Company, via tel: 0620279690 of i.van.der.spek@lardoncompany.nl

Geplaatst op 20-04-2010 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl