The Lardon Company
The Lardon Company

Lonny Gerungan in Expo te Rijswijk

Topkok en entertainer Lonny Gerungan in groots muziekspektakel in Expo Rijswijk op zaterdag 6 maart 2010.

In Expo Rijswijk (beter bekend als de Darling Market) vindt op zaterdag 6 maart a.s. een uniek muziekspektakel plaats, dat vanaf de eerste tot en met de laatste seconde boordevol muzikaal vuurwerk zit!

De befaamde band The Valiants zal op dit evenement het spits afbijten met hun heerlijk herkenbare en strakke indorock. Let u dus op de aanvangstijd!! Later op de avond kunt u nóg een keer van The Valiants genieten, maar nu met hun “super guest star” als absoluut hoogtepunt: Remy Hansen!!

Deze gitaarkunstenaar heeft reeds in vele grote internationale stadions triomfen gevierd en SASA Music is er bijzonder trots op dat zij de gelegenheid krijgt om deze gitaarvirtuoos ook hier aan u te presenteren.

Maar ook Ray Smith en Peter Layton, de zanger van de Valiants, zullen u compleet verrassen met hun individuele, maar ook gezamenlijke optredens vol Rock & Roll dansplezier.

SASA’s vaste presentator, Ray Smith, zal met enorm veel rock-ferve flitsende aankondigingen doen!!! Om het thema ‘Rock & Roll’ helemaal compleet te maken, zullen Renée & the Alligators u volop laten genieten van de vele hits, die zij produceerden in de 60-er en 70-er jaren.

Na een verblijf van ca. 3 maanden in Azië, kunt u op deze Rock & Roll avond ‘Mr. Blue Diamond’ Riem de Wolff weer van harte welkom heten. Aan de vooravond van de viering van 50 jaar Ramona op 5 juni in De Flint in Amersfoort, is hij er weer helemaal klaar voor om u een wervelende en onvergetelijke show aan te bieden.

Ook deze keer wordt de catering verzorgd door Tv kok en enterainer Lonny Gerungan die tevens een mooi gast-optreden met The Valiants én Remy Hansen zal verzorgen!

Locatie:
EXPO RIJSWIJK / DARLING MARKET
Organisatie:
SASA PRODUCTIONS

Entree: € 15,- p.p. / kids tot 14 jaar gratis / 18.00-23.30 uur / gratis parkeren

Kaarten zijn te reserveren via de website www.sasaproductions.nl

Voor meer informatie inzake Lonny en zijn deelname aan dit evenement mail naar info@lardoncompany.nl of bel naar 06 20279690 en vraag naar Inge van der Spek.

Geplaatst op 04-03-2010 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl