The Lardon Company
The Lardon Company

Topkok en zanger-entertainer Lonny Gerungan op 6 februari 2010 in Theater de Flint in Amersfoort

Zaterdag 6 februari 2010 vindt in de Stadszaal van De Flint een uniek muziekspektakel plaats. Drie topformaties halen het onderste van hun muzikale kunnen naar boven en zij laten het publiek smullen van hun muzikale hoogstandjes

De befaamde IndoRockBand The Valiants deelt het grote podium met een gelegenheidsformatie bestaande uit niemand minder dan Charly Angenois, Koen Molenaar, Chris Latul, Gerhard Jeltes, Remy Sonnevill en Woody Brunings. Tevens willen The Valiants het publiek compleet verrassen met Remy Hansen. Deze gitaarkunstenaar, wiens gitaarspel zijn weerga niet kent, heeft reeds in grote internationale stadions gespeeld en SASA Music wil haar publiek heel graag nader kennis met hem laten maken. Ray Smith neemt de presentatie en natuurlijk een stukje jospan voor zijn rekening, maar daarnaast laat hij zich met zijn 'Mr. Jackson Special', ook nog eens van een hele andere kant zien.

Als absoluut hoogtepunt van de avond kunt u uitgebreid genieten van het virtuose gitaarspel van Jan Akkerman met zijn Live Band . Deze ongekende grootheid in de muziekwereld neemt u ongetwijfeld mee in zijn onnavolgbare gitaarspel. Als één van de vele highlights van de avond zal Jan Akkerman met een andere gitaarvirtuoos, t.w. Chris Latul, een mooi en spectaculair 'gitaarduel' aangaan.

Naast al dit “bandgeweld” zal om 20.15 uur topkok én zanger-entertainer Lonny Gerungan een mooie performance laat zien met liedjes van zijn prachtige jazz-cd.
Tevens zal Lonny met zijn team de gehele catering verzorgen wat natuurlijk staat voor authentieke Indonesische lekkernijen!

Deze voorstelling wordt georganiseerd door Sasa Music. Kaarten zijn verkrijgbaar via tel. 06 - 132 25 508. Of via e-mail: info@sasaproductions.nl.

Geplaatst op 04-02-2010 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl