The Lardon Company
The Lardon Company

Blog: Monteiro Tsunami

Blog: Monteiro Tsunami

Soms zijn er van die periodes waar geluk de boventoon voert.

 

Je komt in een stroom versnelling van mooie positieve dingen. Ze volgen elkaar op alsof je in een achtbaan zit en naar steeds een hoger punt vliegt.

 

Na de fantastische première van Romy & the Bodyguard, volgde de ongelofelijk mooie recensies. De telefoon staat roodgloeiend, aanvragen voor optredens, voor interviews, Tv shows, platenmaatschappijen.

 

We kunnen de aanvragen stroom bijna niet aan. Er is geen blad waar Romy of ik niet in hebben gestaan de afgelopen 2 weken. En de achtbaan gaat steeds hoger.

 

En zoals de wet van Murphy gaat, als één ding goed gaat, gaat ook ineens alles goed.

 

Zat het maanden lang tegen met de bouw van mijn huis, nu met het prachtige zonnige herfst weer zit het allemaal ineens weer mee!

 

Zou het rietdekkers bedrijf er eerst 2 weken over doen om het riet op mijn dak te leggen, ze zijn nu in een week klaar.

 

Het huis begint eindelijk als een echt huis te lijken en de verhuisdatum komt dan ook langzaam in zicht. Mijn creativiteit maakt over uren. Plannen, ideeën ik borrel over en kan er soms niet van slapen en Romy ook niet.

 

Gelukkig hebben we Inge. Inge is al heel lang mijn vriendin maar sinds een aantal jaren behartigd zij binnen mijn bedrijf, Ram Entertainment, ook mijn zaken. En nu ook die van Romy. Inge is altijd rustig. Heel rustig en niet gek te krijgen. Ze pakt alles op met een fijne kalme uitstraling en regelt alles wat geregeld moet worden. In deze extreem drukke periode is zij een fijn klankbord.

 

" Ik ben er maar druk mee hoor, die Monteiro Tsunami" roept ze regelmatig. Maar dat ook Inge haar zelfbeheersing kan verliezen bleek afgelopen weekend…

 

Het begon afgelopen vrijdag. Op onze Ram Entertainment groeps app zet zij " NU TV AAN DIONNE WARWICK OVER ROMY RTL LATE NIGHT " Romy zet meteen  de tv aan en ziet het laatste stukje van het fragment waarin Dionne Warwick zegt dat Romy " Truly Wonderfull" zingt.

 

Ik zit midden in een Ziggo film en probeer uit alle macht om vanuit Ziggo weer in de gewone tv te komen maar het lukt me niet. Ik vloek en geef de afstand bediening een gooi .

 

" Shit gemist! Kreeg Ziggo niet uit,  maar hoe wat waar? " Zet ik in de groep app. " Slak " krijg ik van beide meiden terug …. Romy is totaal overdonderend en flabbergasted. Ik bel haar op en we zijn beide eigenlijk sprakeloos…." Is dit net echt gebeurd? Dionne Warwick ziet mij "I will always love you " stukje en zegt dat ik wonderful ben?! " vraagt Romy aan mij. " Ja ik weet het , het is ongelofelijk schatje maar echt ze zei het!

 

De volgende ochtend zie ik nog een appje van Romy om 3.33 uur in de groeps app " oke …mam, Inge,  ik kan dus gewoon niet slapen van alle opwindingen. Gebeurt dit echt?!" schrijft ze.

 

Kijk Hier RTL late night terug !

 

 

De volgende dag loop ik binnen bij een openhaarden winkel. Ik leg de mevrouw net uit wat ik zoek als mijn telefoon gaat. Romy. Ik neem haar altijd op. Ik excuseer mij even bij de mevrouw en gebaar naar mijn vriend dat ik dit telefoontje even moet opnemen. Hij neemt het gesprek verder over. " Room?" zeg ik. " Mam zit je?" vraagt Romy. " Hoezo? " roep ik " Mam, ga maar even zitten!" zegt Romy" Ik hoor aan haar stem dat er niets ernstigs is, ze huilt niet ofzo maar ik schrik toch en roep " Hou op zeg het me nu!".

 

" Mam, Dionne Warwick wil mij vandaag ontmoeten in het Grand Hotel. Over een uur!!" " Nee!" roep ik. " Ja mama en jij mag ook mee,  dat wil ik graag". Zegt ze bijna gillend " Oke, top ik kom eraan" reageer ik op de automatische piloot. Ik gebaar mijn vriend dat ik er met spoed vandoor moet , goddank waren we beide met eigen auto gegaan. In de auto bel ik Inge " Wtf Inge!!! Hoe dan?! " Inge reageert rustig zoals altijd. " Ja ik hoorde het al van Romy. Te leuk dit . Ik zie jullie zo"

 

RTL Boulevard !  Kijk hier de Video !

 

In Amsterdam stappen we samen met Eline van de PR van Stage Entertainment in een taxi. Romy en ik hyper zoals altijd. Inge heel rustig.

 

De ontmoeting met wereldster Dionne Warwick was zo onwerkelijk. Daar zat mijn meisje, in de kamer van het Grand hotel, de kamer van Dionne Warwick, de tante van Whitney Housten . Dionne Warwick zat gewoon te babbelen met mijn kind. Ze verteld aan Romy dat ze aangenaam verrast was door haar zang. Dat ze dit heel weinig tegen komt.

 

Romy vraagt om tips " Honey, With that voice you don’t need any from me!" Romy glundert. Het was een mooi, bijna spirituele ontmoeting. Oprecht en puur. Wat een mooie bijzondere, lieve, zachte vrouw!! Ze drukt mij op mijn hart om goed voor Romy te zorgen. Op haar stem te passen "Want dat is een uitzonderlijke gift", voegt ze er nog aan toe . We nemen afscheid.

  

Beetje beduusd lopen we door de gang, we nemen een paar stappen en dan kijken we elkaar aan. Romy, Eline en ik beginnen te gillen, springen in de lucht en te joelen . En Inge? Onze rustige Inge heeft het ook niet meer en gilt het hardst van ons allemaal!

 

Later in bed moet ik er aan terug denken en ik schiet weer in de lach. De Monteiro Tsunami maakt wat los !!

 

 

 

 

Liefs,

Antje

Geplaatst op 14-10-2015 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl