The Lardon Company
The Lardon Company

Antje Monteiro zingt voor het Koningshuis

Antje Monteiro zingt voor het Koningshuis

PERSBERICHT

Amsterdam, 21 september 2015

Antje Monteiro zingt op 26 september a.s. voor Koning Willem Alexander, Koningin Maxima en Prinses Beatrix tijdens de viering van 200 jaar Koninkrijk.

 

Antje: “Mogen zingen voor ons Koningshuis stond al jaren op mijn  bucketlist! Toen ik hiervoor gevraagd werd maakte ik dan ook een sprongetje in de lucht. Ik ben zeer vereerd”.

 

Nederland is jarig en viert 200 jaar Koninkrijk. Na een officiële bijeenkomst in Koninklijk Theater Carré, waarin Antje de opening zal verzorgen met het prachtige lied  “Dit is mijn land”, wordt onder meer teruggeblikt op de viering van de afgelopen 2 jaar. Daarna vindt er vanaf 20.30 uur een muzikaal slotspektakel plaats op de Amstel. Meer dan 30 Nederlandse artiesten treden op voor het Koningshuis en  Antje Monteiro zal daar een duet zingen met Sjors van de Panne. De slotviering wordt live uitgezonden op NPO1 om 20.25 uur.

 

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie, aanvraag voor een interview met Antje Monteiro en/of  fotomateriaal kunt u contact opnemen met Inge van der Spek. Zij is per mail bereikbaar op i.van.der.spek@lardoncompany.nl en per telefoon: 06-20279690

Geplaatst op 22-09-2015 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl