The Lardon Company
The Lardon Company

Sander Janson deelnemer in Expeditie Robinson

Sander Janson deelnemer in Expeditie Robinson

Vanaf donderdag 3 september barst de meest spannende strijd weer los bij RTL5 met een nieuw seizoen van 'Expeditie Robinson'. Bekende Nederlanders reizen samen met het presentatieduo Nicolette Kluijver en Dennis Weering af naar de Filipijnen om zich te onderwerpen aan de meest uitdagende en avontuurlijke opdrachten.

Dit seizoen zorgt wederom voor spannende taferelen, heftige emoties en onverwachte eilandraden; de kandidaten zijn in hun strijd naar de titel 'Expeditie Robinson 2015' nog meer dan ooit op zich zelf aangewezen zonder enige vorm van luxe.

Dit jaar gaat 'Expeditie Robinson' back to basic' . Niet alleen moeten de deelnemers het per persoon doen met maar 7 handjes rijst en zeven handjes meel tot de samensmelting, ook hebben ze niet meer de veiligheid van een eigen kamp. De deelnemers worden allemaal gedropt op hetzelfde eiland. Daarbij is het meteen ieder voor zich; teams worden niet vooraf al gevormd. De expeditieleden moeten zich voor elke proef verdelen in twee groepen en gaan daarna allemaal naar de eilandenraad. Nog niet was de angst en onzekerheid zo groot.

De cast van 'Expeditie Robinson' bestaat ook dit jaar alleen uit BN'ers. De kandidaten zijn presentator Jaap Jongbloed, hockeyster Kim Lammers, presentator Danny Ghosen, presentator Kees van der Spek, zangeres Sharon Doorson, acteur Oscar Aerts, zanger/presentator Tim Douwsma, radio dj Wietze de Jager, cabaretier Klaas van der Eerden, weervrouw Amara Onwuka, muzikant Elle Bandita, blogster Teske de Schepper, actrice/schrijfster Marian Mudder, zangeres Sandra van Nieuwland, rapper Ronnie Flex, zangeres/actrice Anna Speller en natuurlijk presentator Sander Janson.

Uitzending: RTL5 vanaf donderdag 4 september 2015 om 20.30 uur.

Noot aan de redactie:

Voor het aanvragen van een interview met Sander Janson kunt u contact opnemen met Inge van der Spek van The Lardon Company via i.van.der.spek@lardoncompany.nl of 06-20279690

Geplaatst op 03-09-2015 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl