The Lardon Company
The Lardon Company

Topkok Lonny Gerungan en tv presentator Sander Janson steunen de actie ?Nederland helpt Hati?

Samen met 360(!) bekende Nederlanders uit alle delen van de bevolking hebben Sander en Lonny reeds hun medewerking toegezegd aan de nationale actie voor Haïti. Lonny zit vanavond vanaf 21.00 uur en Sander Janson vanaf 22.00 uur in het belpanel met dat ene doel voor ogen: het inzamelen van zoveel mogelijk geld voor de slachtoffers van de aardbeving op Haïti. In de live tv-uitzending zullen vele grote Nederlandse artiesten optreden in bijzondere combinaties. Zo zullen Kane en Carice van Houten samen optreden met het nummer ‘No Surrender’.

Radio

Vanuit studio 24 verzorgen Radio 538, Radio 2, 3FM, Q-Music, Slam! FM, Radio Nederland Wereldomroep en Radio Veronica van 06.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur ‘s avonds één gezamenlijke uitzending onder de noemer: Actie 555. Artiesten schuiven live aan bij de dj’s die in gelegenheidsduo’s zullen presenteren vanuit studio 24 in Hilversum. Ook UruzganFM zal de gehele dag het signaal van de gezamenlijke radiozenders doorgeven aan de Nederlandse militairen in Afghanistan.

Televisie

De gehele dag zullen diverse programma’s van de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en SBS Broadcasting schakelen met de tv-studio waar het actiecentrum en ook het belpanel is gevestigd. TMF verzorgt komende donderdag van 17:00 tot 20:30 een liveshow vanuit de studio in Amsterdam Noord, gehost door alle TMF VJ’s. Kijkers kunnen clips aanvragen als ze een bedrag overmaken op giro 555. Overdag is de gezamenlijke radioactie integraal te volgen op Nederland 1, RTL 5 en (deels) NET 5.

Overdag staat de kinderprogrammering op Z@pp/Z@ppelin in het teken van Nederland helpt Haïti. Het digitale themakanaal 101TV wordt van 6.00 tot 22.00 uur omgedoopt tot Actie555 TV en zal donderdag de gehele dag beschikbaar zijn in het analoge basispakket. Ook digitale zender Spirit24 zal het signaal van de gezamenlijke radio- en televisie-uitzending doorgeven.

Bijzonder is ook een extra lange aflevering van het Jeugdjournaal donderdag van 18.25 tot 18.55 uur die geheel in het teken staat van de nationale actie en te zien zal zijn op Z@pp, maar ook op Disney Channel en Nickelodeon.

Om 20.30 uur start de gezamenlijke uitzending ‘Nederland helpt Haïti’ op zowel Nederland 1, RTL 4, SBS 6 en TMF. Deze uitzending die zal duren tot ca. 22.00 uur wordt gepresenteerd door Jeroen Pauw, Linda de Mol en Beau van Erven Dorens. Rond de klok van 23.30 gaat de gezamenlijke uitzending verder tegen middernacht zal duidelijk worden hoeveel geld de nationale actie heeft opgebracht. Net als in de vooravond zullen ook tussen 22.00 en 23.30 vele programma’s live schakelen met actiecentrum.

Geplaatst op 21-01-2010 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl