The Lardon Company
The Lardon Company

Pascal Jalhay terug in Amsterdam!

Pascal Jalhay terug in Amsterdam!

Na 12 jaar afwezigheid uit de topgastronomie zal chefkok Pascal Jalhay weer terugkeren als gastronomisch geweten van een restaurant dat zal gaan huisvesten in een nieuw te openen hotel aan de Dam in Amsterdam.

 

Na vele culinaire reizen over de gehele wereld en het zien opgroeien van zijn twee eigen ‘helden’, nu 12 en 15 jaar, gaat hij zijn culinaire hart weer volgen.
Samen met Robert Braam, de rechterhand van de hoteldirecteur, heeft Pascal de afgelopen week de laatste details besproken en zij willen van deze unieke locatie een gastronomische hotspot maken voor zowel de suitegasten, maar uiteraard ook voor de gasten van buitenaf. Daarbij krijgt het restaurant een ‘Chef’s-room’; een uniek dining-concept voor maximaal 14 gasten.
 

Pascal Jalhay zal een jong en ambitieus keuken team gaan inspireren, opleiden en trainen voor zowel lunch als diner. Eveneens zal hij de menukaart voor het restaurant, het suitediner, het ontbijt en de private dining gaan samenstellen.

 

Zijn ervaring in de topgastronomie gecombineerd met de vele reizen in de afgelopen jaren kan niet anders dan een unieke beleving worden voor de gasten.

Pascal Jalhay zal daarnaast ook aanblijven als Culinaire directeur bij Marfo, waar hij zich vanaf maart 2017 specifiek heeft toegelegd op foodservice en hierdoor geen adviesfunctie meer heeft voor de vliegtuigmaatschappijen.
 

 

Pascal, inmiddels 47 jaar, staat te popelen om al zijn ervaringen te gaan delen met jonge ambitieuze koks. Zijn doel is deze koks te sturen, te inspireren, te motiveren en te begeleiden naar een grote culinaire hoogte. Voor zowel de keuken- als bedieningsbrigades staan nog enkele vacatures open.
 
 
Amsterdam, 15 mei 2017
 
 
Note voor de redactie:
 
Voor meer informatie, aanvraag interview en/of beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met Inge van der Spek van The Lardon Company. Zij is bereikbaar op 
06-20279690 of per mail: inge.vanderspek@lardoncompany.nl

Geplaatst op 16-05-2017 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl