The Lardon Company
The Lardon Company

Ciara lekt de nieuwe high-end collectie van Bjorn van den Berg

Ciara lekt de nieuwe high-end collectie van Bjorn van den Berg

Designer Bjorn van den Berg reisde afgelopen maand af naar L.A. om de campagne voor zijn nieuwe high-end collectie te schieten. Hij was nog maar net terug van zijn reis of hij werd al aangenaam verrast met zeer groot nieuws. De nieuwe collectie zou officieel pas eind oktober gelanceerd worden maar werd reeds gespot bij niemand minder dan de internationale popster Ciara, die hiermee de eerste preview van de collectie heeft  gelekt.

 

Deze internationale zangeres, actrice en mode-icoon draagt de extravagante kroon uit de nog te lanceren collectie voor haar interview met het Amerikaanse magazine #legend. De foto’s en het interview domineren op het moment verschillende nieuwssites en zijn viral gegaan op social media.

 

De high-end collectie is slechts vijf dagen geleden door Bjorn bij zijn agent in L.A., The Residency, gedeponeerd en werd al vrij snel door insiders bestempeld als veelbelovend. Dat een grote naam als Ciara al zo kort daarna wordt gespot met één van de grote klapstukken uit de collectie is werkelijk een unicum te noemen.

 

In dit interview vertelt Ciara openhartig over haar leven. De foto’s bij het interview zijn net zo spraakmakend als de tekst; voor de styling van de  fotoshoot werden namen als Givency, Balmain, Versace en Yves Saint Laurent (om er maar even een paar te noemen) met elkaar gecombineerd. Dat de exclusieve kroon uit de nieuwe collectie zo’n prominente plek in de fotoshoot heeft gekregen, geeft een duidelijk statement af, waardoor er nu ook al druk gespeculeerd wordt over de nog te lanceren collectie. Klik hier om het interview van Ciara te lezen!

 

Naast Ciara hebben nog een aantal sterren hun weg weten te vinden naar het werk van Bjorn van den Berg. Zo werd gisteren, slechts één uur nadat de eerste foto’s van Ciara online kwamen, bekend gemaakt dat Kelly Rowland zich in de iconische jurk van de ‘Toxic Green’ collectie hulde voor een fotoshoot in Schön Magazine.

 

Het succes lijkt niet op te kunnen voor Bjorn. De afgelopen tijd is zijn werk meerdere malen gespot bij grote en internationale namen uit de industrie, zoals Gwen Stefani, Demi Lovato, Tara McDonald en Natalie La Rose en nu dan ook Ciara en Kelly Rowland! Dit is erg bijzonder, aangezien de jonge designer pas sinds begin dit jaar zijn werk in L.A. introduceerde en in april tekende bij het exclusieve agentschap.

 

Uit betrouwbare bronnen is vernomen dat meerdere bekende namen geïnteresseerd zijn in items uit de nieuwe collectie. Een overdonderde Bjorn: “En de collectie is nog niet eens officieel gelanceerd! Ik ben ook erg benieuwd wat de toekomst mij hiermee zal brengen”. Een kleine doorbraak in het buitenland wordt dan ook zeker niet uitgesloten!

 

Naast de nieuwe collectie lopen er diverse aanvragen en projecten, waar hij zich nog niet over kan uitlaten. Maar dat Bjorn van den Berg zich focust op zijn internationale carrière is meer dan duidelijk; hij is klaar voor de volgende stap. Stay tuned!

            

Noot voor de redactie: voor het aanvragen van interviews, kunt u contact opnemen met Inge van der Spek van The Lardon Company. Zij is te bereiken op telefoonnummer 06-20279690 of per mail i.van.der.spek@lardoncompany.nl.

Geplaatst op 05-10-2016 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl