The Lardon Company
The Lardon Company

Fotowerk Monique van Baal in Russisch magazine Hair!s & Beauty

Fotowerk Monique van Baal in Russisch magazine Hair!s & Beauty

Haar deelname aan de Coiffure Award 2016 heeft ook Rusland weten te bereiken. In deze uitgave is haar inzending te zien en te lezen en staat zij hierdoor tussen de grootste kappers van de wereld.

Monique: "Ik vond het een hele eer dat ik daarvoor gevraagd werd en toen ik het blad daadwerkelijk op de mat zag liggen was ik toch wel een beetje trots!" Lachend vult zij aan: "Ik weet natuurlijk niet of ze mijn teksten goed hebben vertaald maar daar ga ik dan maar van uit". 

 

Op de vraag of deze creatieve onderneemster uit Zeist weer deel gaat nemen aan de Coiffure Award wilde ze nog niet bevestigend antwoorden. We moeten haar dus gewoon blijven volgen want elke deelname aan deze prestigieuze kapperswedstrijd, heeft haar altijd een nominatie opgeleverd. Daarbij zal zij door alle shows die zij in het land verzorgt niet onopgemerkt blijven. 

Note voor de redactie: Voor het aanvragen van een interview met Monique van Baal of voor het verkrijgen van fotomateriaal kunt u contact opnemen met Inge van der Spek van The Lardon Company: 06-20279690 of per mail: i.van.der.spek@lardoncompany.nl

Geplaatst op 21-09-2016 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl