The Lardon Company
The Lardon Company

Nederlande designer Bjorn van den Berg gaat Internationaal!

Nederlandse designer en stylist Bjorn van den Berg zet eerste stappen richting internationale carrière.

 

Bjorn: “Het is voor mij niet alleen een eer, maar ook de erkenning voor mijn werk. Ik zie B. Akerlund als een van mijn grote voorbeelden en ben al lange tijd fan van haar werk. Ik ben persoonlijk door haar benaderd om één van de ontwerpers van The Residency te worden, en ervaar dit als een groot compliment!”

 

De combinatie van Bjorn’ s verfijnde smaak, zijn expertise op het gebied van custom made designs en zijn gevoel voor styling zorgen voor spraakmakende creaties op hoog niveau. Dit is internationaal niet onopgemerkt gebleven, en vanaf heden zal het exclusieve werk van deze jonge ontwerper te zien en beschikbaar zijn in de showroom van ‘The Residency’, het nieuwe en exclusieve PR bureau welke gevestigd is in Hollywood.

 

The Residency staat onder leiding van niemand minder dan Bea Akerlund. Deze wereldberoemde styliste staat bekend om haar uitbundige stijl, unieke designs en bizarre styling voor fotoshoots, videoclips en commercials. Haar clientèle bevat grote namen uit de muziekindustrie waaronder Madonna, Britney Spears, Beyoncé ,Lady Gaga en Fergie.

 

De exclusieve showroom van The Residency in Los Angeles is alleen op uitnodiging te bezichtigen en zal gevuld zijn met werk van jonge en internationale designers, persoonlijk door B. Akerlund nauwkeurig samengesteld en geselecteerd. Zo zullen de ontwerpen van onder andere Maiko Takeda, Anna Karin Karlsson, On Aura Tout Vu hier te zien zijn en vanaf nu ook het werk van de Nederlandse Bjorn van den Berg.

 

Bjorn staat in eigen land al enige tijd bekend als een gerenommeerde en bedreven designer. Hij is onder andere bekend van zijn unieke werk voor de Ladies of Soul, Sharon Doorson en zijn exclusieve creaties in The Voice of Holland, Hollands next topmodel en andere grote tv programma’s.

 

Met het tekenen van het contract bij The Residency slaat Bjorn zijn vleugels uit naar het buitenland en begint hij aan een nieuw hoofdstuk van zijn carrière.

 

 

Note voor de redactie:

 

Voor meer informatie, beeldmateriaal en/of een interview met Bjorn van den Berg, kunt u contact opnemen met Inge van der Spek T 06-20279690 of per mail:  i.van.der.spek@lardoncompany.nl

Geplaatst op 01-01-0000 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl