The Lardon Company
The Lardon Company

TOUR DE ZEIST 2016 sluit af met een winnaar!

TOUR DE ZEIST 2016 sluit af met een winnaar!

Tour de Zeist is een terugkerend evenement op initiatief van een aantal Zeister horeca-ondernemers die op deze manier ook Zeist promoten. Op de zondagen in de maanden juli en augustus konden de deelnemers hun eigen tour fietsen langs de 5 deelnemende restaurants waar een lekker gerechtje en heerlijk drankje op hen stond te wachten.

 

Ook maakten de deelnemers kans op een splinternieuwe fiets, aangeboden door het Rijwielpaleis uit Zeist. Op zaterdag 17 september jl. was het zover en in het bijzijn van de  Zeisterse restaurateurs en Eric de Wit van het Rijwielpaleis werd de fiets uitgereikt aan de winnares, Anja van der Vaart uit Zeist.

 

De deelnemende restaurants waren: Mooi Zeist, Kasteel Kerckebosch, De Reünie, Oud London en Hermitage en ook dit jaar werd het een groot succes. Komt er volgend jaar weer een Tour de Zeist? Kort en bondig was de reactie van Ed Brouwer van Mooi Zeist: “Uiteraard! En we gaan voor een dubbel aantal deelnemers!”.

 

Tour de Zeist 2016

Op de foto van links naar rechts: winnares 2015, Ed Brouwer, Nico Bakker, Eric de Wit, winnares 2016, Inge van der Spek, Marijke Brouwer en Etienne van de Kant.

 

Note voor de redactie: Voor informatie en/of aanvraag interviews met de restaurateurs kunt u bellen met Inge van der Spek van The Lardon Company BV 06-20279690 of mailen naar i.van.der.spek@lardoncompany.nl

Geplaatst op 20-09-2016 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl