The Lardon Company
The Lardon Company

Voor 1.3 miljoen kijkers knalt Romy Monteiro weer op Uitmarkt 2016!

Voor 1.3 miljoen kijkers knalt Romy Monteiro weer op Uitmarkt 2016!

Vorig jaar verraste zij iedereen met haar stem op de AVRO-Tros Musical Sing –a-Long met haar vertolking van Rachel Marron in de succesvolle musical The Bodyguard. Vanaf dat moment wist iedereen wie Romy Monteiro was.

 

 

Dit jaar werd Romy gevraagd om als co-host, de presentatie te verzorgen van dit programma. Romy: “Na mijn optreden vorig jaar had men al bedacht om mij te vragen als presentatrice. Dat vond ik echt een hele eer en op die vraag zei ik  natuurlijk volmondig JA!”. En dat presenteren haar ook op het lijf geschreven is, liet zij zien bij de LIVE uitzending van de Musical Sing- a-long afgelopen zondag op NPO 1 en sprankelde ze aan de zijde van de geoefende Frits Sissing.

 

 

Stijlvol, mooi, gracieus, professioneel en talentvol zijn zomaar een paar woorden die veelvuldig op Twitter voorbij komen. Naast de presentatie gaf zij samen met haar collega’ s van The Bodyguard een wervelend optreden.

 

 

Media Courant bericht: "Het presentatie debuut van Romy Monteiro was een groot succes.

 

 

SBS6 legende en oud -zenderbaas Tina Nijkamp twittert: "Ben benieuwd welke zender  Romy Monteiro als eerste een presentatiecontract geeft Wauw!!!

 

 

Romy krijgt van Stage Entertainment de kans om haar carrière verder te ontwikkelen en daarom zal Romy vanaf het nieuwe theater seizoen (september 2016) de rol gaan delen. Hierdoor heeft Romy nu de kans om, naaste haar hoofdrol in de musical  The Bodyguard,ook haar andere carrièremogelijkheden uit te bouwen.

 

 

Blijf ons volgen want binnenkort is nog veel meer leuk nieuws over Romy Monteiro.

 

 

Romy Monteiro boeken voor een fantastisch zang-optreden of voor een presentatie?

 

 

Dat kan! Stuur een mail naar  i.van.der.spek@lardoncompany.nl voor meer informatie. Of bel naar 06-20279690 en vraag naar Inge van der Spek.

Geplaatst op 30-08-2016 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl