The Lardon Company
The Lardon Company

Romy Monteiro gaat presenteren!

Romy Monteiro gaat presenteren!

Op 28 augustus a.s. zal Romy Monteiro haar presentatie debuut beleven! Romy zal namelijk samen met Frits Sissing het presentatie-duo van de Uitmarkt Musical Sing-A-Long zijn. Vorig  jaar zong Romy op de Uitmarkt de sterren van de hemel tijdens de presentatie van de hit musical ‘The Bodyguard’ waarin Romy de hoofdrol speelt.  Naast zingen en acteren zal Romy nu dus ook gaan presenteren.

 

Romy: “Ik ben zeer vereerd en vind het geweldig dat ik gevraagd ben om de Uitmarkt samen met Frits Sissing te presenteren. Het is een enorme uitdaging  die ik, naast mijn rol in ‘The Bodyguard”, met beide handen en veel plezier, aanpak. Vorig jaar had ik op de Uitmarkt Musical Sing-A-Long mijn debuut als hoofdrol-speelster in een musical en ik had toen nooit durven dromen dat ik een jaar later dit grote fantastische evenement zou presenteren!  Ik wil mijn carrière graag blijven ontwikkelen en verbreden en deze presentatie past daar prefect bij. Mooier kan het nieuwe theater seizoen voor mij niet beginnen!”

 

Romy treedt hiermee in de voetsporen van haar moeder, Antje Monteiro, die na haar hoofdrol in de musical Aida, haar presentatiedebuut maakte in het muziek programma ‘Het gevoel van…’ ( KRO) 

 

De Uitmarkt Musical Sing-A-Long wordt live uitgezonden bij Avro/Tros op zondag 28 augustus 2016 om 21.30 uur NPO1.

 

Note voor de redactie: voor meer informatie en/of het aanvragen van een interview, kunt u contact opnemen via i.van.der.spek@lardoncompany of inge@ramentertainment.nl

Geplaatst op 18-08-2016 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl