The Lardon Company
The Lardon Company

Bjorn van den Berg in nieuwe videoclip van Gwen Stefani

Bjorn van den Berg in nieuwe videoclip van Gwen Stefani

Amsterdam, mei 2016

 

Hij heeft nog maar net het contract bij het prestigieuze en in Hollywood gevestigde PR bureau The Residency getekend en is nu al gevonden door niemand minder dan Gwen Stefani!

 

In haar nieuwe videoclip voor het nummer “Misery” draagt internationale popster Gwen Stefani de iconische tiara uit de ‘Toxic Green’ collectie. Door middel van de tiara laat de zangeres een ‘feminine and fierce impression’ achter, die goed past bij de look and feel van de videoclip. De spectaculaire tiara, een van de klapstukken uit de ‘Toxic Green’ collectie, complementeert de excentrieke stijl van Gwen Stefani perfect en laat tegelijkertijd het DNA van Bjorn als ontwerper duidelijk zien.

 

De collecties van Bjorn van den Berg stralen altijd een spraakmakende en  internationale allure uit. Met een grote glimlach zegt Bjorn trots: “Dat mijn werk nu gewaardeerd wordt door zulke internationale namen, bevestigt dat ik met de stap naar het buitenland een goede keuze heb gemaakt. Op het moment lopen er diverse aanvragen en ben ik reeds met nieuwe schetsen bezig voor een volgende collectie, die in het najaar uit zal komen. Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg en ben er klaar voor!” Over de aanvragen die momenteel lopen laat de ontwerper zich niet uit. Een goede reden om hem de komende tijd extra in de gaten te houden!

 

Klik hier om de videoclip te bekijken!

 

De styling van de videoclip is verzorgd door Rob Zangardi.

 

Noot voor de redactie: voor het aanvragen van interviews, kunt u contact opnemen met Inge van der Spek van The Lardon Company. Zij is te bereiken op telefoonnummer 06-20279690 of per mail i.van.der.spek@lardoncompany.nl.

Geplaatst op 31-05-2016 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl