The Lardon Company
The Lardon Company

Dochter Antje Monteiro heeft musical hoofdrol te pakken

Antje Monteiro trots op dochter Romy

 

Romy (22), de dochter van Antje Monteiro, heeft de hoofdrol te pakken in de nieuwste musical van Stage Entertainment Nederland “The Bodyguard”

 

Romy krijgt de rol van Rachel Marron en zal vele hits van Whitney Houston zingen in deze musical en is vanaf september exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

 

Antje: “Het is zo onwerkelijk allemaal! Romy is geboren in 1992 en in dat jaar kwam ook de film ‘The Bodyguard’ uit. Toen Romy baby was zong ik altijd ‘I will always love you’ voor haar. Dat zij nu 22 jaar later in mijn voetsporen treedt met een hoofdrol in een musical en dan ook nog de nummers van Whitney Houston mag zingen, vervult mij vol trots”.

 

Voor Romy is het haar musicaldebuut en de musical is gebaseerd op de wereldberoemde gelijknamige film met Whitney Houston en Kevin Costner in de hoofdrollen. De musical ging in december 2012 op West End in première en tourt nog steeds door Engeland.

 

Antje: “Ik heb er alle vertrouwen in dat Romy de rol van Rachel Marron geweldig gaat neerzetten. De producenten hebben mij verteld dat ze tijdens de audities door Romy werden weggeblazen door haar enorme stem. Hier zit een moeder met een hele grote trotse glimlach!”

 

Note voor de redactie:

 

Voor meer informatie, fotomateriaal en/of aanvraag interview met Antje Monteiro, kunt u contact opnemen met Inge van der Spek. Zij is per mail te bereiken op i.van.der.spek@lardoncompany.nl of per telefoon 06-20279690

Geplaatst op 29-04-2015 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl