The Lardon Company
The Lardon Company

Bart Bosch onder de indruk van Hans de Booij

Bart Bosch onder de indruk van Hans de Booij

Bart,” Met zijn liedje, ‘Een vrouw zoals jij’, breng ik een ode aan mijn vrouw Mera.”

 

Eind april komt de nieuwe single van Bart Bosch uit. Het is een cover van het lied, ‘Een vrouw zoals jij’, waarmee zanger Hans de Booij in 1983 veel succes had. De twee zangers ontmoette elkaar op het station van Antwerpen. Het werd een indrukwekkende ontmoeting waarbij Bart zich vooral verbaasde over de levensstijl van Hans op dit moment.

 

Bart, “Ik had iemand in gedachte die vroeger zeer succesvol was, er goed uitzag en de mooiste liedjes zong en waar ik graag een voorbeeld aan zou nemen. Als je dan iemand ontmoet die redelijk verstrooit overkomt en leeft van de lucht en zonder een vaste woonplaats rondzwalkt dan is dat even slikken.”

 

Tijdens een goed gesprek en na een paar koppen koffie heeft Bart uiteindelijk toestemming gekregen van Hans om één van zijn grootste succesnummers te mogen uitbrengen en daarmee een ode te brengen aan zijn vrouw Mera waarmee hij al 26 jaar samen is.

 

Bart; “Het is een nummer dat ik zelf had kunnen schrijven en past geweldig in mijn repertoire. De zin, Wat kan er mij in godsnaam gebeuren met een vrouw zoals jij aan mijn zij, is er één die de lading dekt. Ik kan niet wachten om de studio in te gaan.”

 

Bart gaat volgende week de studio in om de single op te nemen en er is een grote kans dat Hans daarbij aanwezig is. Op de vraag of de stem van Hans ook op de single te horen is gaven beide zangers antwoord met een lach.

 

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie:

i.van.der.spek@lardoncompany.nl

06 2027 9690

Geplaatst op 30-03-2016 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl