The Lardon Company
The Lardon Company

Pascal Jalhay verzorgt het hoofdgerecht bij diner Koken voor ClinicClowns

Pascal Jalhay verzorgt het hoofdgerecht bij diner Koken voor ClinicClowns

Meesterkok Pascal Jalhay gaat het tweede hoofdgerecht verzorgen tijdens het diner Koken voor ClinicClowns. 

 

Het bericht van Koken voor Clinic Clowns:

"Vandaag onthullen we weer een nieuwe Chef die geheel belangeloos zijn medewerking verleent aan koken voor CliniClowns.

Deze week is dat Meesterkok Pascal Jalhay voormalig Chef-kok restaurant Vermeer** in Amsterdam en nu mede eigenaar Marfo.nl. Pascal gaat het tweede hoofdgerecht verzorgen tijdens het diner.

Pascal Jalhay wordt beschouwd als een van de meest innovatieve chef-koks van zijn generatie.
Pascal begon zijn carrière bij restaurant Kandinsky in Scheveningen. Daarna werd hij Chef de Partie bij Château Neercanne in Maastricht. Aansluitend volgde de functie van sous-chef bij Imco Binnerts in restaurant Excelsior in Amsterdam. Daarop volgde een jaar in de Scholteshof in België. Pascal brak culinair door tijdens de Concours Minervois waar hij werd ontdekt door Robert Kranenborg. Zijn functie als Chef de partie bij restaurant La Rive in Amsterdam (twee Michelin sterren) bracht zijn culinaire carrière in een stroomversnelling.

Mag ik u voorstellen Pascal Jalhay."

Lees het volledige bericht en meer informatie hier.

Geplaatst op 12-01-2016 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl