The Lardon Company
The Lardon Company

Imro Beuk en Sandra van de Kamp organiseren bikini-fitness wedstrijd

The Best Bikini Body 2015; de eerste bikini-fitness wedstrijd in Nederland voor dames boven de 30, 40 en 50 jaar!

 

Op 21 juni a.s., het begin van de zomer, krijgen vrouwen boven de 30 jaar de kans om in eigen leeftijdscategorie hun afgetrainde lijf te showen op een echt wedstrijdpodium in Zeist. Daar zullen zij voor een jury strijden om de titel Best Bikini Body 2015. O.a. een vrouwelijk atletisch fysiek en de juiste presentatie daarvan, zullen tot de criteria behoren.

 

Sandra van de Kamp (40 jaar, coach The Biggest Loser Holland van SBS6 en internationaal bikini-atlete) en haar partner en compagnon Imro Beuk (46 jaar, coach De Afvallers van SBS6 en wereldkampioen Natural Bodybuilding) zijn eigenaren van Balance Personal Training in Zeist. Zij begeleiden met hun team mensen in voeding, training en leefstijlverandering. Dit varieert van o.a. mensen met overgewicht tot wedstrijdatleten. Zij organiseren dit jaar voor het eerst een bikini-fitness wedstrijd voor vrouwen boven de 30, 40 en 50 jaar om ook deze dames een podium te bieden in Nederland.

 

Toen Sandra benaderd werd door Isabelle, een prachtige dame van 53 jaar die begeleiding zocht om een bikini-fitness wedstrijd te gaan doen, ontdekte zij dat er in Nederland helemaal geen podium is voor vrouwen boven de 50 jaar in deze wedstrijdklasse. Ze mogen wel meedoen, maar zullen altijd naast 20 of 30-jarigen op het podium staan. Dat kan wel, maar je hebt nooit een eerlijk vergelijk. “Eigenlijk waren we gedwongen om af te reizen naar Las Vegas met Isabelle, waar ik vorig jaar de International All Women’s Championships heb gewonnen. Ik zag daar een ‘Grand Masters’ bikini-klasse voor vrouwen boven de 50 jaar. Maar naar Las Vegas gaan zonder enige podiumervaring, is een riskante investering. Dus waarom niet dat geld gebruiken om een podium te creëren voor alle vrouwen met deze wens in Nederland!” Aldus Sandra. En zo was het idee van de ‘Best Bikini Body 2015’ geboren.

 

Er is een hele nieuwe generatie van vrouwen die al jarenlang een gezonde leefstijl hanteert, regelmatig sport en aan krachttraining doet om een goede gezondheid en een mooi lichaam te verkrijgen en te behouden. Er lopen zoveel vrouwen rond in Nederland van 30 jaar en ouder met een fantastisch getraind lijf. Eén keer in je leven op het podium staan in een mooie bling-bling bikini in je beste shape ooit, staat voor velen op de ‘bucketlist’ maar zal niet snel afgevinkt worden omdat het onhaalbaar lijkt. Deze wedstrijd brengt daar verandering in en maakt het mogelijk om die droom te realiseren. Het is de perfecte motivatie voor deze vrouwen om net even een stapje verder te gaan dan normaal in training en dieet om die laatste kilootjes te verliezen, hun shape aan te scherpen en het maximale uit zichzelf te halen. Zij stappen hiermee uit hun comfort-zone , overwinnen angsten en moeilijke momenten, stellen zichzelf concrete doelen en doen er alles aan om deze doelen te behalen. Age is just a number!

 

 

 

Note voor de redactie:

 

Voor meer informatie, fotomateriaal of aanvraag interview met Sandra van de Kamp en/of Imro Beuk, mail naar i.van.der.spek@lardoncompany.nl

 

 

Geplaatst op 28-04-2015 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl