The Lardon Company
The Lardon Company

Kampioen Imro Beuk wordt verrast door Zeister wethouder

Kampioen Imro Beuk wordt verrast door Zeister wethouder

Zeist – Imro Beuk (46) was afgelopen dinsdag blij verrast met het bezoek van sportwethouder Sander Jansen. Zeistenaar Beuk won begin november in Bologna (Italië) het Europees Kampioenschap Natural Bodybuilding boven de 1.80 meter.

 

Het bezoek van wethouder Jansen was in het diepste geheim geregeld door Imro’s partner Sandra van de Kamp. De kersverse kampioen ontving de complimenten en welverdiende bos bloemen met zichtbaar plezier.

 

Het Europees Kampioenschap was georganiseerd door de International Natural Bodybuilding Association (INBA). Beuk deed mee in twee klassen: ’s ochtends de ‘Masters boven 40 jaar’ en in de avond ‘Bodybuilding Men boven de 180 cm’. In de eerste won hij brons en in de tweede behaalde hij het felbegeerde goud.

Sandra van de Kamp is trainer van Beuk en vertelt dat de competitie groot was. ‘Maar Imro was zelf ook in prima conditie, superdroog gespierd. Alles was goed in verhouding, een perfecte symmetrie van de spieren, met veel diepte en grootte. Imro versloeg ’s avonds de winnaar van de ochtendwedstrijd. Die werd in de loop van de dag minder fit, terwijl Imro in topvorm was. ”

Beuk vult aan dat bodybuilding “echt kunst is. Het gaat om het moment en daar moet je naar toe werken.” Het komende jaar gaat hij met ‘boetseren’, het verder fine tunen van zijn spieren. In 2017 wil hij weer meedoen aan het kampioenschap.

www.balancept.nl

 

bron www.nieuwsbode-zeist.nl

Geplaatst op 09-12-2015 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl