The Lardon Company
The Lardon Company

Live finale Hollands Next Top Model 2015 opent in Bjorn van den Berg!

Live finale Hollands Next Top Model 2015 opent in Bjorn van den Berg!

Celine, Lisa, Loiza of Rachel? Wie wordt ‘Holland’s Next Top Model 2015’? Dat werd maandag 26 oktober jl. duidelijk in de allesbeslissende live finale in Studio 21 in Hilversum. Spanning, emoties, muziek en fashion kwamen samen in een spectaculaire eindshow. Na een heftig seizoen waarin de meiden waardevolle ervaringen hebben opgedaan en zichzelf zijn tegen gekomen, werd het nu tijd om te bepalen wie van de vier haar droom ziet uitkomen. Het winnen van de felbegeerde titel betekende de doorbraak voor verschillende Nederlandse modellen.

 

Deze jubileumeditie, de tiende ‘Next Top Model’, speelde zich voor het grootste deel af in Los Angeles, de snelst groeiende fashion capital van dit moment. De allure van Hollywood mocht dan ook niet ontbreken in de finale.

Op de catwalk openden de modellen de show in spectaculaire topcreaties van stylist en ontwerper Bjorn van den Berg. Deze creaties kwamen uit zijn allernieuwste collectie ”Toxic Green”.

 

De presentatie van deze enerverende avond was in handen van Anouk Smulders en de jury bestond uit May-Britt Mobach, hoofdredacteur van Amayzine.com, internationaal fotograaf Dirk Kikstra en Freek Koster, directeur van Touché Models, gaven hun laatste oordeel. Ook de kijker thuis kon zijn of haar stem uitbrengen.

 

Het winnende model Loiza, ging naar huis met een contract bij Touché Models ter waarde van 50.000 euro én een cover bij Amayzine.com.

 

Note voor de redactie: voor informatie, fotomateriaal en/of interviewaanvraag voor Bjorn van den Berg, kunt u contact opnemen met Inge van der Spek van The Lardon Company. Zij is per mail bereikbaar op i.van.der.spek@lardoncompany.nl of per telefoon 06-20279690.

Credits foto’s: Ron Stam

Geplaatst op 28-10-2015 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl