The Lardon Company
The Lardon Company

Dochter Bart Bosch in Puberruil ZAPP VIPZ

In deze aflevering van KRO Puberruil Zapp VIPZ (woensdag 31 december, 17.30 uur, NPO 3) ruilt Roosje uit Amsterdam, dochter van presentator en stemacteur Bart Bosch met zwemtalent Frederique, dochter van voormalig zwemkampioen Annemarie Verstappen.

 

Roosje woont met haar ouders, zus en broer in Amsterdam Zuid. Haar vader presenteerde vroeger de televisieprogramma’s Nieuws uit de Natuur en Telekids. Het grote publiek kent hem van de stemmen Aladin, Ken, de vriend van Barbie, en hij verleent zijn stem aan de films Madagascar en Annie. Daarnaast heeft Bart met zijn vrouw een eigen mediabedrijf waar ze cd’s en online televisieprogramma’s voor kinderen produceren. Bovendien ontwikkelt deze kindervriend theaterproducties voor terminaal zieke kinderen in het AMC en VU. Het warme gezin is heel hecht, quality time is heel belangrijk voor hen. De zorgzame Roosje brengt al giechelendveel tijd door met haar vriendinnen. Daarnaast slaat ze graag een balletje op het hockey- en tennisveld.

 

Het leven van de bloedfanatieke Frederique bestaat maar uit één ding: zwemmen. De zwemgenen en sportmentaliteit heeft ze niet van een vreemde, haar moeder is namelijk succesvol zwemster Annemarie Verstappen-Janssen. Op zestienjarige leeftijd werd zij voor het eerst wereldkampioen. In haar carrière won ze talrijke medailles op belangrijke kampioenschappen. Topsporter Frederique is goed op weg om in de voetsporen vanhaar moeder te treden. Ze behaalde onder meer goud tijdens de Nederlandse Jeugdkampioenschappen. Dit bijzondere zwemtalent is opgenomen in het Nederlands selectieteam in Eindhoven en hierdoor woont ze op jonge leeftijd al op zichzelf. Ze zit op een speciale school die afgestemd is op haar sportleven. Frederique leeft Spartaans. Ze let bijvoorbeeld op haar voeding, chocolade, taart en koek het gaat allemaal aan haar voorbij. Haar ultieme doel is om de Olympische Spelen van Tokyo in 2020 te halen. Kan Frederique de verleiding van de lekkere hapjes weerstaan? En zal zij een toneelstuk op straat kunnen organiseren? Hoe vindt Roosje het om al zo jong op zichzelf te wonen? En zal ze wereldkampioen Annemarie verslaan?

 

Uitzenddatum: woensdag 31 december 2014 om 17.30 uur NPO3

Geplaatst op 31-12-2014 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl