The Lardon Company
The Lardon Company

TOUR DE ZEIST 2014 heeft een winnaar!

Wanneer je de hele “Tour de Zeist” op 1 dag fietste, maakte je kans op een splinternieuwe fiets, aangeboden door het Rijwielpaleis uit Zeist. Op zaterdag 6 september jl. was het zover en heeft de notaris Frans Bakker van Van Rhijn Notarissen in het bijzijn van de 5 Zeisterse restaurateurs de officiële trekking gedaan. De winnaar van de fiets is de heer B. Huitink uit Houten.

 

De “Tour de Zeist” 2014 was ook dit jaar weer een groot succes! In de maanden juli en augustus kon men op zondag een eigen toer fietsen en lekker eten in etappes want bij de 5 deelnemende restaurant stond een drankje en een hapje klaar.

 

Op donderdag 1 oktober jl. werd de winnende fiets onder het genot van een glaasje bubbles door Eric de Wit van het ”Rijwielpaleis” overhandigd en uiteraard waren daar de restaurateurs bij. Op de vraag of er in 2015 ook een “Tour de Zeist” zal zijn daar kon Nico Bakker van Restaurant “Oud London” kort over zijn: “Daar hoef ik niet over na te denken want die komt er!”

Op de foto van links naar rechts: Nico Bakker, Eric de Wit, Jos Bruishuis “Lokaal Victoria”, winnaar Bob Huitink, Edwin van Velsen “’t Kerckebosch”, Saskia Broshuis “ Van Harte”, Marijke en Ed Brouwer “Mooi Zeist”

 

Note voor de redactie: Voor informatie en/of aanvraag interviews met de restaurateurs kunt u bellen met Inge van der Spek van The Lardon Company BV 06-20279690 of mailen naar i.van.der.spek@lardoncompany.nl

Geplaatst op 08-10-2014 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl