The Lardon Company
The Lardon Company

Wilco Berends en Hemels Rembrandt

Wilco Berends en Hemels Rembrandt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hemels Rembrandt

Twee weken lang exclusief dineren op het hoogste niveau in aanwezigheid van unieke Rembrandt-collectiestukken

 

Amsterdam, woensdag 2 juli 2014 – Van 22 september tot en met 4 oktober, de sterfdag van Rembrandt, wordt de Rembrandt Tower Boardroom omgetoverd tot een tijdelijk restaurant, waar op topniveau gedineerd kan worden. Letterlijk, want deze bijzondere locatie is gelegen op de 32ste en daarmee bovenste verdieping van het hoogste gebouw van Amsterdam, de fameuze Rembrandt Tower. Het diner - dat toegankelijk is voor iedereen met reservering - tijdens deze bijzondere ‘kunst & culinair’-weken wordt verzorgd door sterren-chef Wilco Berends. Museum Het Rembrandthuis stelt voor deze unieke gelegenheid een aantal werken van Rembrandt tentoon in de Boardroom. Daarnaast wordt er een nog nooit eerder tentoongesteld collectiestuk van Rembrandt vertoond.

 

Het is voor het eerst dat de Rembrandt Tower Boardroom zijn deuren openstelt voor het algemene publiek. Met zijn bijzondere ligging en uitmuntende service is de Boardroom normaliter een geliefde locatie voor besloten zakelijke bijeenkomsten zoals directievergaderingen, presentaties, zakenborrels en –diners. Het uitzicht is adembenemend: heel Amsterdam ligt aan uw voeten, op heldere dagen zijn zelfs Utrecht, Den Haag en Rotterdam te zien. Met de Euromast en De Rotterdam van Rem Koolhaas behoort dit Amsterdamse gebouw met zijn 150 meter tot één van de hoogste van Nederland.

 

Topniveau
De Rembrandt Tower Boardroom garandeert kwaliteit in alle facetten. Tijdens de ‘Hemels Rembrandt’-weken wordt dit benadrukt door de culinaire kunsten van chef-kok Wilco Berends in ‘quatre-mains’ met de executive chef van de Boardroom. Berends was voorheen werkzaam bij sterrenrestaurants als Merlet in Schoorl, De Hoefslag in Bosch en Duin en momenteel bij de Nederlanden in Vreeland. Beide chefs zullen een exclusief diner samenstellen dat geïnspireerd is op ‘Het Amsterdam van Rembrandt’, zoals de bijdrage van Museum Het Rembrandthuis aan deze dinerervaring wordt genoemd. Welke collectiestukken tentoon worden gesteld, wordt in september bekend gemaakt. Elke avond zal er, voor aanvang van het diner, door een conservator van Het Rembrandthuis een korte lezing worden gegeven over deze tentoonstelling.

 

Trots
Alexandra Hutter, directeur en oprichter van de Rembrandt Tower Boardroom, is enorm trots op de aanstaande samenwerking: “Ik beschouw het als één van de hoogtepunten in mijn loopbaan dat we erin geslaagd zijn om zowel op cultureel als op culinair gebied een samenwerking op topniveau aan te gaan.  Wij zijn Wilco Berends en het Rembrandthuis enorm dankbaar voor hun deelname aan dit buitengewoon bijzondere initiatief.”

 

Reserveren
Ook dineren op het hoogste niveau? De ‘Hemels Rembrandt’-weken zijn voor iedereen toegankelijk. De kosten voor deze unieke culturele dinerervaring bedragen € 245,- per persoon. Een reservering is noodzakelijk. Voor boekingen, ga naar www.rtboardroom.nl .

 

Over Rembrandt Tower Boardroom
De Rembrandt Tower Boardroom biedt bedrijven een uitgelezen locatie voor client meetings, private dinners en corporate events.  De Boardroom is gelegen op de bovenste verdieping van de Rembrandt Tower, met zijn 150 meter het hoogste gebouw van Amsterdam en omstreken. De Boardroom heeft vier ruimtes die zich perfect lenen voor elk zakelijk en relationeel doel. De Rembrandt Tower Boardroom garandeert een perfecte uitvoering van elke bijeenkomst. Voor meer informatie, ga naar www.rtboardroom.nl.

 

Geplaatst op 14-07-2014 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl