The Lardon Company
The Lardon Company

Prijzenregen in Las Vegas voor Sandra van de Kamp

Prijzenregen in Las Vegas voor Sandra van de Kamp

Zaterdag 12 april jl. was het zover; na 8 weken wedstrijdvoorbereiding stond Sandra van de Kamp onder begeleiding van haar patner en coach Imro Beuk (samen eigenaar van Balance Personal Training in Zeist) op het wedstrijdpodium in Las Vegas (Nevada, USA).

 

Sandra vertegenwoordigde daar Nederland op de International All Women’s Championships van de INBA (International Bodybuilding Association). Omdat zij haar debuut maakte bij deze bond en daarom niet wist in welke klasse zij het beste tot haar recht zou komen, schreef zij zich in voor 3 verschillende categorieën. Dit maakte het een extra zware wedstrijd voor haar want zij stond bijna voortdurend op het podium met zeer korte wisseltijden. Er was nauwelijks tijd voor rust tussendoor. Dit omdat er door live-uitzending op de Amerikaanse televisie een zeer strak tijdschema was. Maar het Balance Dream-team deed het wederom met succes!

 

Sandra eindigde met een eerste plaats in de Figure klasse, een tweede plaats in de klasse Bikini Diva’s en werd derde bij de Sportsmodels. Als klap op de vuurpijl werd zij gevraagd om mee te doen in de PRO divisie, iets wat zeer uitzonderlijk is wanneer je je entree maakt bij een nieuwe bond, Sandra zei volmondig ja, deed mee met de PRO Bikini Diva’s, werd vijfde en bemachtigde daarmee haar PRO status!

 

Note voor de redactie:

Voor meer informatie, aanvraag interview of beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met Inge van der Spek van The Lardon Company. Zij is bereikbaar op 06-20279690 of per mail: i.van.der.spek@lardoncompany.nl

Geplaatst op 29-04-2014 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl