The Lardon Company
The Lardon Company

JOEY FERRE GOOIT HET ROER OM!

JOEY FERRE GOOIT HET ROER OM!

Joey Ferre (24) is mede bekend geworden als musicalster in de musical ‘Saturday Night Fever’ & als sidekick presentator in het populaire zondagse programma 'Life4you’ op RTL4 bij Carlo en Irene. Op dit moment maakt Joey een gigantische carrière switch! En wat voor één!

 

Na drie succesvolle theaterseizoenen als acteur in diverse rollen, gooit Joey Ferre het roer volledig om en richt zich vanaf nu 100% op zijn DJ carrière! Na het uitbrengen van zijn eerste Single ‘All My Love’ in mei 2013 wat ook op de Nederlandse televisie te zien was, kreeg hij de smaak al goed te pakken! Met alle nationale- en internationale boekingen in het vooruitzicht is hij niet meer te stoppen en zal hij voorlopig niet als acteur in het theater te zien zijn.

 

In Nederland zal hij deze zomer fantastische muziek draaien op strandfeesten zoals o.a ‘Bloomingdale XXL’ en is hij resident-dj (vaste DJ) van ‘De Strandborrel’ in de nieuwe Beachclub BLISS in Scheveningen met o.a dj's zoals Dennis van der Geest en Genairo Nvilla.

 

Note voor de redactie:

Voor boekingen en informatie of het aanvragen van beeldmateriaal of een interview, dan kunt u contact opnemen met Inge van der Spek van The Lardon Company. Zij is bereikbaar via i.van.der.spek@lardoncompany.nl of per telefoon 06-20279690

Geplaatst op 28-04-2014 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl