The Lardon Company
The Lardon Company

Sandra deelnemer aan de International All Woman?s Championships in Las Vegas

Sandra deelnemer aan de International All Woman’s Championships in Las Vegas

Persbericht

 

Zeist, 31 maart 2014

 

Op 11 en 12 april 2014 zal Sandra van de Kamp, bekend als o.a. trainer-coach in het SBS-programma “The Biggest Loser”, deelnemen aan de International All Women’s Championships van de INBA (International Natural Bodybuilding Association) in Las Vegas in de categorieën Bikini Diva, Sportsmodel en Figure.

 

Sandra heeft eerder op een WK van de WBPF (World Bodybuilding and Physique Sports Federation) al de 3e plaats bereikt en op het EK van diezelfde bond een 2e plaats. Ze vindt dat het tijd wordt om nu eens het goud te gaan pakken dus dat is haar doel.

 

Sandra: “Ik was voor de atleten die ik begeleid op onderzoek uit om te zien welke wedstrijden en bonden er verder voor hen interessant konden zijn. Ik kwam de INBA tegen, een bond voor natural bodybuilding, dus zonder gebruik van (verboden) middelen, precies waar wij ook voor staan; dopingvrij en op eigen kracht bouwen aan je allerbeste bodyshape. Voor een eerlijke en cleane competitie geldt dat iedereen dopingvrij moet zijn. Dat is hier het geval; er is hier een verplichte dopingcontrole; niet alleen bij inschrijving voor iedere deelnemer, maar ook steekproefsgewijs gedurende het gehele jaar. Ik ben hier heel blij mee, ik verheug me op een eerlijke competitie! Er zijn ca. 50 landen aangesloten bij deze bond, dus ze pakken het groots aan. Iets zei me dat ik nog 1 keer moest gaan knallen en heb me ingeschreven voor 3 categorieën omdat ik bij deze (voor mij) nieuwe bond nog niet weet waar ik het beste tot mijn recht kom. Ik doe mee in de klassen bikini diva’s, sportmodels en figure dus het zal fysiek en mentaal een zware wedstrijd worden.”

 

Normaal heeft Sandra 12 weken voorbereidingstijd nodig en nu moet zij het in 8 weken realiseren dus zij staat behoorlijk op scherp. Imro Beuk, zowel haar partner als compagnon, zal haar als coach zowel gedurende de voorbereidingen als op de wedstrijd begeleiden. Imro weet altijd heel goed de rust te bewaren tijdens de hectiek van een wedstrijd. En dat is belangrijk; van stress kun je vocht vasthouden en dat is funest voor je shape op het wedstrijdpodium. Imro: “Als coach cijfer je jezelf weg en ontzorg je je atleet door alles uit handen te nemen en het zal Sandra dan ook aan niets ontbreken. Ik zorg dat zij nergens over na hoeft te denken, dat het juiste eten voor haar klaar staat, dat ze perfect gebruind is en op het juiste moment in de juiste outfit op het podium zal verschijnen, zodat zij er daar het maximale uit kan halen”.

 

Sandra traint volgens een vast schema in haar eigen personal trainingscentrum ‘Balance Personal Training’ in Zeist en kan keihard en resoluut voor haarzelf zijn. Volgens Sandra kan je alleen dan de top bereiken.

 

Note voor de redactie:

Voor een aanvraag interview met Sandra van de Kamp en/of Imro Beuk of voor fotomateriaal kunt u contact opnemen met Inge van der Spek van The Lardon Company B.V. Zij is per mail bereikbaar op i.van.der.spek@lardoncompany.nl en telefonisch op 06-20279690.

Geplaatst op 02-04-2014 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl