The Lardon Company
The Lardon Company

Joey Ferre op Bloomingdale XXL

Joey Ferre op Bloomingdale XXL

Na de grandioze en SOLD OUT Grand Opening trekt Beachclub Bloomingdale weer alles uit de kast op zondag 20 april tijdens de BLOOMINGDALE XXL ‘Easter Edition’.

De Bloomingdale Grand Opening heeft iedereen weer uit zijn winterdip gehaald en zorgt voor een goede opwarming van het nieuwe strandseizoen.

 

De zon gaat weer schijnen en de warme zwoele zomeravonden vinden langzaam hun weg weer terug in onze dagelijkse routine. De weergoden hebben ons een zachte winter bezorgd dus dit belooft een geweldig mooie zomer te worden. Zo ook op 20 april, want na het paasontbijt laat je lekker de geverfde paaseieren in de achtertuin en is het tijd voor een feestelijk dansje bij de beroemdste beachclub van Nederland.

 

XXL Tijdens de eigen ‘BLOOMINGDALE XXL’ avonden pakt Bloomingdale altijd extra uit met vooral goede house beats, uitzicht op een ondergaande zon en lekkere drankjes. Het welbekende pad naar het strand wijst duizenden bezoekers de weg voor een ideale afsluiting van het Paasweekend.

 

LINE UP

Benny Rodrigues

Gregor Salto

Leroy Styles

Genairo Nvilla

Mitchell Niemeyer

Delivio Reavon & Aaron Gill

Timotheus

4tezian

Joey Ferre

Fabian Gulzar

Rogier Kock

Zawdi Dankerlui

 

TICKETS

Tijdens de eerste ronde zijn tickets voor €15,- (ex. fee) beschikbaar via www.bloomingdalebeach.com. Vanaf maandag 7 april gaat ronde twee in en zijn de tickets €20,- (ex. fee).

 

#DITISZOMER

Bloomingdale legt tijdens dit seizoen de totale strandbeleving vast. Gebruik de hashtag #Ditiszomer om jouw verhalen met ons te delen. Kom hier alvast in de stemming:

Geplaatst op 25-03-2014 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl