The Lardon Company
The Lardon Company

Spectaculaire show van Bjorn en Berni

Spectaculaire show van Bjorn en Berni

Spectaculaire show van Bjorn van den Berg en Berni Ottjes voor L’Oreal Professional op de Mercedes-Benz Fashionweek 2014

 

Twee eigenzinnige creatieven, twee disciplines en 2 passies zorgden voor de belangrijkste ingrediënten van deze spraakmakende show! De samenwerking tussen beide heren bereikte gisterenmiddag in een volle Westergasfabriek te Amsterdam, het hoogtepunt. Tijdens deze hairshow toonde Berni Ottjes prachtig tot de verbeelding sprekende haarwerken en waren de spectaculaire creaties door Bjorn van den Berg gestyled waarbij hij dit tot in de kleine finesses had volmaakt. Deze bevlogen ontwerper had de outfits zoals korsetten, halschockers, belts en laarzen bezet met o.a. studs en edelstenen waardoor er verrassend maar complete outfits werden geshowd. En zijn opvallende handschrift heeft internationale allure gekregen waardoor deze show van de heren absoluut niet onopgemerkt is gebleven.

 

 

De creaties werden getoond op meeslepende muziek en waren met recht een lust voor het oog en de jonge ontwerper blijft ook hier weer de fashionables en de modepers verrassen. Zijn naam wordt nu ook in het buitenland genoemd; is een stap naar het buitenland dan ook een logisch gevolg?

 

Bjorn van den Berg: “Gisteren was een geweldig moment met een climax die meer dan beloond werd voor de maanden van voorbereiding en creativiteit. Ik ben nog steeds beduusd van alle reacties, reviews en felicitaties die ik heb mogen ontvangen. De adrenaline vloeit nog door mijn lijf en een volgende stap zoals een eigen show of naar het buitenland gaan lijkt mij geweldig. Ik ben er klaar voor!”

 

Muziek, show, haar en mode gecombineerd met exclusieve styling zorgde voor een waar spektakel en doorbraak: “The Re-birth of hair” is met recht een totaal concept geworden waar hair & fashion één geheel vormt.

 

Special thanks to:

 

Berni Ottjes , voor deze geweldige samenwerking

L'Oreal Professionnel

Kinky-shoes "The high-heel webshop’

Sois belle

Goosegraft

Kunstofshop

 

Foto’s:         Team Peter Stigter

 

 

Note voor de redactie:

 

Voor informatie en aanvraag interview met Bjorn van den Berg kunt u contact opnemen met Inge van der Spek van The Lardon Company B.V.

Zij is bereikbaar op 06-20279690 of per mail: i.van.der.spek@lardoncompany.nl

Geplaatst op 27-01-2014 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl