The Lardon Company
The Lardon Company

Sander Janson in 300ste aflevering Campinglife RTL4

Sander Janson in 300ste aflevering Campinglife RTL4

Feest bij Campinglife! Het sponsorprogramma van RTL was zaterdag 25 januari jl toe aan de 300ste aflevering. Nieuwkomer Gigi Ravelli valt zodoende met haar neus in de boter. Of eigenlijk in een tiramisutaart, want daarmee wordt de jubileumaflevering vanuit Italië gevierd. Gigi is dit seizoen de nieuwe host van Sander Janson, die eerder al shows maakte met Corine Boon, Marit van Bohemen, Jessica Mendels en René Pluijm.

 

Op 1 december 2001 bezochten presentator Sander en Corine camping Norcenni Girasole Club in Figline Valdarno in Italië. Sindsdien werden vijftien landen bezocht: België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Italië, Denemarken, Ierland, Kroatië, Slovenië, Tsjechië, Hongarije en natuurlijk Nederland. In totaal werden 112 plaatsen aangedaan, waarbij 557 families voorbij kwamen. Presentator van het eerste uur Sander Janson legde daarbij 108.643 kilometer af.

In deze uitzending komen Sander en Gigi aan op een camping aan de rand van Rome. Vanaf het zwembad is zelfs de Sint Pieter te zien. Sander sluit aan bij enkele stoere campinggasten voor een bezoek aan de gladiatorenschool. Gigi gaat op haar beurt heel traditioneel met de vrouwen voor een spoedcursus pasta maken.

Uitzending: zaterdag RTL4 om 18.55 uur 

Herhaling: zondag RTL4 om 08.55

Geplaatst op 27-01-2014 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl