The Lardon Company
The Lardon Company

2014. Het jaar van de nieuwe uitdagingen!

2014. Het jaar van de nieuwe uitdagingen!

Het is weer de 1e maandag van de maand van het nieuwe jaar 2014 dus tijd voor een nieuw blog.

 

Na alle feestdagen die december telt en wat voor veel mensen wordt afgesloten met een hoop bubbels en vuurwerk, begint ook het nieuwe jaar 2014. Een jaar waar ik persoonlijk ontzettend veel zin in heb en ik met veel plezier zie, dat de agenda al langzaam vol begint te lopen.

 

Na een paar dagen van ontspanning, balansen en plaats maken voor de nieuwe collectie, is het tijd om terug te gaan naar de orde van de dag. In plaats van rustig beginnen val ik gelijk in de hectic en de drukte. Eerst overleg met mijn management, de samples en proto types van de nieuwe najaars collectie die binnen komen en natuurlijk met klap op de vuurpijl de aankondiging die al een tijd in de lucht hing en waar reeds veel over is  gespeculeerd: de aankondig van de exclusieve samenwerking met Berni Ottjes tijdens Mercedes-Benz Fashionweek Amsterdam 2014 .

 

Een samenwerking die ik koester, maar ook ontzettend naar uitkijk, 2 creatieven waarbij geen enkel idee te gek is en waarbij creativiteit en passie tot een climax komt en omgezet wordt in adrenaline. Energie, vertaald in een uniek concept waar haar en mode elkaar ontmoeten genaamd: "The Rebirth of hair”.

Een concept waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan en een groot publiek mee wil verrassen

 

Met de laatste casting gisteren in Utrecht voor de show, staat nu alles in het teken van een strakke planning gevuld met een lange "to do list" die nog afgewerkt moet worden om alles op tijd af te krijgen voor de catwalkshow die plaats zal vinden op 26 januari. Uiteraard een dag waar ik nu al ontzettend veel zin in heb en naar uit kijk! Met een show die zeker niet onopgemerkt zal blijven en waarin ik mijzelf als ontwerper ook meer zal gaan profileren met het exclusieve maatwerk waar ik in 2014 naast mijn label de focus op wil leggen en zeker met het oog op het buitenland in het verschiet.

 

Voor nu wens ik jullie allemaal een hele fijne week toe!

 

Wil je op de hoogte blijven van al mijn ontwikkelingen volg mijn dan op :

Twitter :https://twitter.com/@vandenbergbjorn

Facebook : https://www.facebook.com/bjorn.vandenberg.54

Celebsunited : http://www.celebsunited.nl/celebrities/bjorn-van-den-berg

 

Of bezoek mijn website : www.bjornvandenberg.com

Geplaatst op 07-01-2014 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl