The Lardon Company
The Lardon Company

Pascal sterrenkok bij Serious Request

Pascal sterrenkok bij Serious Request

Pascal Jalhay ook een van de sterrenkoks bij

“24hrs Restaurant EVI & Friends” voor Serious Request

Initiatiefnemer voor deze unieke actie is Tjitze van der Dam: ,,Elk jaar volg ik 3FM tijdens Serious Request. Ik vind het zo’n mooi initiatief. Ik kan vijftig euro storten, dat is wat ik ongeveer kan missen als chef-kok in loondienst, of ik kan mijn nek uitsteken en doen waar ik goed in ben: koken.’’

 

De eigenaar van restaurant Evi waar Van der Dam werkt, kon zich helemaal vinden in het plan dat hij samen met collega Frank Schipper heeft ontwikkeld. “Volgens ons klopt alles en hebben we aan alles gedacht”.

De gepassioneerde chef-kok heeft een flink aantal collega’s zoals uiteraard Niven Kunz maar ook Pascal Jalhay, Luc Custers, Roger Rassin en Ron Blaauw, weten te overtuigen om mee te doen. Met als gevolg dat in 24 uur tijd (van zondag 22 december, 12.00 uur tot en met maandag 23 december 12.00 uur) in Evi 72 gerechten worden geserveerd, in estafette bereid door 26 chefs die met elkaar 23 Michelin-sterren waard zijn. “Je kunt bieden op een stoel en krijgt dan de mogelijkheid er een tweede zitplaats bij te kopen. Je kunt echter niet bieden op een speciale kok. Het is een verrassing welk team er in de keuken staat. We beloven wel drie sterren per shift”.

 

Wat houdt 24-uur EVI in?

 

De droom van iedere fijnproever: 3 uur lang genieten van 3 gerechten per uur, bereid door 3 top-chefs die in totaal minimaal 3 Michelinsterren vertegenwoordigen. En niet een keer, maar wel 8 zittingen achter elkaar. Van zondag 22 december 12.00 uur tot en met maandag 23 december 12.00 kunt u zelf deel uitmaken van deze unieke 24- uurs benefietactie voor Serious Request. Stoelen zullen vanaf 18 december per opbod worden geveild.

Wij verwelkomen u graag als gast bij “24hrs Restaurant EVI & Friends”.

 

Zie verder www.24uurevi.nl

Geplaatst op 18-12-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl