The Lardon Company
The Lardon Company

Antje op Masters of LXRY Fair

Antje Monteiro voor KiKa op de Masters of LXRY Fair in de RAI te Amsterdam

 

Op 12 december 2013 wordt op de Masters of LXRY-fair de Renault Twizy for KiKa door Antje Monteiro onthuld. Antje draagt als ambassadrice, KiKa een warm hart toe en hoopt met deze actie veel aandacht te krijgen voor deze unieke auto en daarmee voor KiKa.

 

 

Voor KiKa heeft de bekende Nederlandse kunstenaar Jacques Tange, de elektrische auto van Renault, de Twizy, beschilderd. Deze auto zal tijdens het KiKa gala 2014 worden geveild.

 

Frans van Dorp van autobedrijf Dorzo uit Vlaardingen heeft deze auto belangeloos beschikbaar gesteld om hiervan een mobiel kunstwerk te creëren.

 

KiKa financiert onderzoek naar kinderkanker in de overtuiging dat hiermee patiëntjes kunnen uitzien naar een gezonde toekomst. Zoals Jacques vol overgave zijn creativiteit in zijn werk stopt, zo werken de onderzoekers en kinderoncologen dagelijks hard om kinderen met kanker te kunnen genezen.

 

Sinds de oprichting van KiKa in 2002 steeg, na vijftien jaar stilstand, de gemiddelde genezingskans van 70% naar 75%. Dat is een mooie stijging maar betekent ook dat er nog een lange weg te gaan is.

 

Deze uitdaging gaat KiKa graag aan en financiële steun is hierbij onontbeerlijk.

Jacques Tange toont met de kunstzinnige Twizy zijn grote sociale betrokkenheid en helpt KiKa weer een stap dichter bij ons doel: kinderen kankervrij. Want dat deze unieke Twizy een mooi bedrag zal opleveren, staat vast. Waar en wanneer deze ter veiling komt is nog niet bekend, maar u kunt reeds een bod uitbrengen op www.KIKA.nl 

Geplaatst op 12-12-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl