The Lardon Company
The Lardon Company

Blog van Bjorn

Blog van Bjorn

Het is weer de eerste maandag van een nieuwe maand, dus tijd voor een nieuwe blog die dit keer in het teken van het het 2 jarige bestaan van mijn label staat. Afgelopen zondag heb ik dat in intieme kring gevierd waarbij ik even stil stond bij mijn succes en al het moois wat op mijn pad is gekomen.

2 JAAR LABEL BJORN VAN DEN BERG

2 jaar geleden nam ik de beslissing om mijn droom na te jagen en mijn label op te zetten onder mijn eigen naam Bjorn van den Berg.

“Een beslissing waarvan ik nooit spijt heb gehad. De intense vrijheid waarin ik mij mag ontwikkelen en ik mijn creatieve ideeën vorm kan geven tot een tastbaar gegeven, is iets wat ik nog steeds iedere dag koester maar wat voor velen in de huidige tijd waarin we leven,helaas niet meer van zelf sprekend is"

Ik weet het nog heel goed hoe ik 2 jaar geleden begon met mijn eerste eigen product; een puntsjaal vervaardigd van suède en voorzien met studs. Het was verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, grijs of rood en het werd een instante hit! Ik zette hiermee mijn naam op de kaart en heb hieraan mijn eerste succes aan te danken.

Een tijd om nooit te vergeten! Dagen en nachten samen met mijn tante en andere familieleden aan de tafel met kannen koffie, kapotte vingers van het studten om alles op tijd af te krijgen. Een mooie tijd waar ik nog vaak aan terug denk.

Het afgelopen jaar is er een hoop veranderd. Het was een jaar van het nemen van beslissingen, het nemen van stappen en het nemen van risico's. Het was een heftige tijd: "ik wilde uitbreiden, een grote groep bereiken en die voorzien in een grotere behoefte door een totaal concept te leveren". Een tijd waar risico’s werden genomen, investeringen gedaan moesten worden gedaan en er continue een duidelijke focus lag.

Het was ook een tijd vol creatieve ideeën maar ook vol momenten van afwegingen en gezonde spanningen afgewisseld met angst ….. iets waar ik heel oprecht en eerlijk over ben. Het is toch een avontuur wat begint met het volgen van een passie en idealen die omgezet en vertaald worden in ontwerpen. Een modelabel, een bedrijf en nog veel meer in een tijd waarin dit niet vanzelfsprekend is. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds blij om het feit dat ik wel heb doorgezet en ben ik vooral dankbaar voor alle mooie dingen die het afgelopen jaar op mijn pad zijn gekomen.

“Mooie samenwerkingen die ik aan heb mogen gaan"

“Speciale mensen die ik heb leren kennen”

“Vrienden dankbaar ben voor hun steun, support en vertrouwen”

Succes heb je nooit alleen maar altijd met elkaar en hiermee wil ik dan ook dit blog afsluiten.

Voor nu wens ik jullie een hele fijne week toe en bedank ik ook jullie voor al jullie support wat jullie mij gegeven hebben het afgelopen jaar .

Geplaatst op 02-12-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl