The Lardon Company
The Lardon Company

Blog van Bjorn

Het is weer de eerste maandag van een nieuwe maand dus tijd voor een nieuw blog met daarin de hoogtepunten van de afgelopen maand en de laatste ontwikkelingen.

Oktober was een drukke maand: de collectie kwam binnen, werd uitgeleverd en is met succes ontvangen. Iets wat mij persoonlijk ontzettend veel energie geeft en ervoor heeft gezorgd dat ik in de afrondingsfase van mijn nieuwe collectie voor het komende najaar nog 2 items toevoeg. Voor mijn gevoel maakt het deze collectie helemaal compleet.

Ook waren we druk met de website, nieuwe campagnes en de moodboards. De nieuwe lay-out van de website zorgt ervoor dat ook deze weer helemaal up to date is en dat vind ik zelf heel belangrijk. De website is tenslotte het visitekaartje van mijn Label en ik vind het daarom dan ook belangrijk dat deze altijd in orde is en de bezoeker inspireert en informeert.

In de tussentijd neemt de hectiek toe en blijven de aanvragen binnenkomen voor fotoshoots en producties. Langzamerhand naderen we de drukste periode van het jaar, de afronding van de nieuwe collecties, het vormgeven van het nieuwe campagnebeeld en een volle agenda die alleen maar voller wordt met de decembermaand in zicht.

Afgelopen maand stonden er een aantal shoots en een tv-productie gepland waarin exclusieve stukken van de Limited collectie te zien waren gecombineerd met de prachtige lingerie van ‘Pretty Wild’. Ik heb het dan natuurlijk over de finale van “Holland Next Top Model”. Een avond die ik zelf niet snel zal vergeten en ik beschouw deze avond dan ook als een van mijn hoogtepunten in het afgelopen jaar.
 

Op dit moment ben ik druk bezig met meerder concepten voor mijn nieuwe collectie. 
Ik hoef me voorlopig dus nog niet te vervelen en ik kan alvast verklappen dat er een paar leuke aankondigingen aankomen dus ik zou zeggen houd de website goed in de gaten!

Voor nu wens ik jullie allemaal een hele fijne dag en week toe vol nieuwe uitdagingen en inspiratie! Ik hoop jullie volgende maand weer allemaal terug te zien voor het lezen van mijn nieuwe blog met een nieuwe update!

Geplaatst op 05-11-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl