The Lardon Company
The Lardon Company

Exclusieve ontwerpen van Bjorn in de finale van Holland Next Topmodel 2013

Exclusieve ontwerpen van Bjorn in de finale van Holland Next Topmodel 2013

Het zesde seizoen van Holland’s Next Topmodel bereikte maandag 21 oktober 2013 zijn ontknoping. In de live finale vanaf het Mediapark moest duidelijk worden wie van de vier overgebleven meisjes er met een modellencontract van door zou gaan. Anke, Bo, Daelorian en Nikki maakten nog kans op een carrière op de catwalk. De finale werd opgeluisterd met optredens van Krystl, De Kraaien, Bo Saris en Sharon Doorson en uiteindelijk maakte Anouk Smulders bekend dat Nikki de winnares werd.

 

Naast de creaties van toonaangevende ontwerpers zoals Edwin Oudshoorn en Mattijs van Bergen, schitterde de vier finalisten in  exclusieve outfits van Bjorn van den Berg.

 

“Rocks on the runway!” Een bijzondere collectie van creaties en accessoires, gecombineerd met lingerie van het label Pretty Wild, waarbij Bjorn het publiek wederom wist te verrassen en hij een statement achterliet die een internationale allure uitstraalt. Anke droeg de catsuite die Bjorn van den Berg exclusief ontwierp voor Sharon Doorson in de videoclip van haar met goud bekroonde single “High on your love”.

 

Op deze finaleavond liet Bjorn van den Berg nogmaals zijn veelzijdigheid zien en een naam die we vanaf heden zeker niet meer vergeten. De komende tijd gaan wij dan ook nog veel meer van deze ontwerper en stylist horen!

 

De accessoires en creaties die de finalisten geshowd hebben, zijn te koop prijs op aanvraag. Uiteraard is zijn nieuwste collectie direct leverbaar via de webshop shop.bjornvandenberg.com.

 

Note voor de redactie:

 

Voor aanvragen van een interview met Bjorn van den Berg of meer informatie en/of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met Inge van der Spek van The Lardon Company. Zij is bereikbaar op 06-20279690 of i.van.der.spek@lardoncompany.nl

 

Klik hier voor uitzending gemist...

Geplaatst op 24-10-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl