The Lardon Company
The Lardon Company

Charlotte presenteert nieuwe Porsche

Een icoon binnen een icoon en het vlaggenschip van de 911 reeks: de Turbo. Al 40 jaar de maatstaf in sportwagenland. De jongste generatie zet deze traditie voort met hoogwaardige techniek, innovatie en aansprekende prestaties. Voldoende reden om de introductie extra feestelijk aan te pakken, in het jaar waarin de 911 tevens haar 50e verjaardag viert.

In de showroom van Porsche Centrum Eindhoven stonden ter ontvangst alle voorgaande generaties van de Turbo opgesteld, klaar om het nieuwe familielid te ontvangen nadat deze door presentatrice Charlotte Labee was onthuld. Op de bovenverdieping zorgde uitgebreide catering, een cocktailbar en een DJ met saxofonist en zangeres voor de feestelijke sfeer. In de glazen werkplaats stonden GT3.nl coureurs Christiaan Frankenhout en Max van Splunteren paraat om alle innovaties van de nieuwe Turbo eens haarfijn uit te leggen. Porsche Groep Zuid had daarnaast als sportiefste dealer van Nederland nog een unieke verrassing aanwezig in de vorm van de nieuwe 911 (991) GT3, die voor het eerst in het land was.

Een geslaagde avond en een mooie introductie. De nieuwe Turbo is te bezichtigen in de showrooms van Porsche Centrum Eindhoven te Oirschot en Porsche Service Centrum Maastricht te Maastricht-Airport. U kunt ons ook bezoeken op www.PorscheGroepZuid.nl

Geplaatst op 22-10-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl