The Lardon Company
The Lardon Company

Sander Janson in Eten en Drinken 2010; het geheim van de chef!

In dit culinaire programma neemt Vivian Slingerland een kijkje in de keuken van Nederlandse topchefs en ontfutselt hen hun geheimen en tips. Ook gaat ze op pad met een BN-er die zijn of haar favoriete culinaire plekken in hun woonplaats laat zien en wordt er aandacht besteed aan de nieuwste culinaire trends en gadgets. Op zaterdag 31 oktober a.s. is Sander Janson haar gast.

Eten en Drinken 2010; Het geheim van de Chef! is een proeftuin voor iedereen die de gastronomie van de toekomst wil ontdekken!

Bekijk Sander's shoppingroute:

Slagerij Paalvast
Gentsestraat 52A, Scheveningen

Een echte ambachtelijke slagerij, al 20 jaar een begrip in Scheveningen. Het slagersvak wordt al generaties lang overgegeven van vader op zoon. De slagerij onderscheidt zich door de eigen rokerij en door te voorzien in traiteurspecialiteiten.

Bakkerij Driessen
Gentsestraat 50, Scheveningen

De absolute favoriet van Sander Janson. Een simpele winkel met dagverse, eigengemaakte broden. Sander is met name fan van het Speldbrood van Bakkerij Driessen. Speldbrood is het meest zuivere, 100% volkoren brood dat nog gemaakt wordt.

Crème Crue

Toprestaurant onder leiding van chefkok Patrick Kelder in Rijswijk. De naam crème crue (rauwe ongepasteuriseerde room) verwijst naar de werkwijze van de koks met alleen verse en eerlijke producten. De kwalitatief hoogwaardige producten zie je terug in de creatief bereidde gerechten op je bord. Chefkok Patrick Kelder combineert zijn Franse scholing met de moderne keuken. Gaan je vingers al kriebelen? Dan geeft Crème Crue de mogelijkheid om tijdens workshops de bijzondere bereidingen zelf onder de knie te krijgen!

Cocktailbar De Zahara

Al sinds 1983 is dit zomers een hotspot voor het Schevenings strandpubliek, gelegen aan de boulevard. Waan je op een exotische bestemming met een lekkere cocktail, die ter plekke voor je worden geshaked! Wil je zelf het vak van cocktail shaken onder de knie krijgen? Zahara Cocktailbar geeft dagelijks workshops!

Uitzending: elke zaterdag om 17:00 uur bij RTL 4.

Geplaatst op 29-10-2009 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl