The Lardon Company
The Lardon Company

Sander Janson was bij SunnyCamp in Zeist!

Sander Janson was bij SunnyCamp in Zeist!

Voor een opname voor het nieuwe seizoen RTL Snowmagazine was Sander bij sport-speciaalzaak SunnyCamp te Zeist. RTL Snowmagazine is sinds 24 jaar het enige wintersport- en sowieso langst lopende programma op de commerciele Nederlandse TV, wat 17 weken lang dwars door de Alpen en Scandinavië op zoek gaat naar de leukste skigebieden, après-skibars, wandel- en sleeroutes, half-pipes en diepsneeuw afdalingen. Kortom: als het maar iets met sneeuw te maken heeft.

 

Sander Janson is de gids die samen met families, maar ook met locals de gebieden en nieuwe hellingen en ervaringen ontdekken. En natuurlijk is sneeuw overal wit, alleen hij probeert in elke wintersportbestemming iets anders te vinden. Het team van Snowmagazine gaat naar gebieden in Frankrijk, Zwitserland, Italië, Zweden en Oostenrijk. In Nederland bezoekt Sander sport-speciaalzaken om het nieuwste van het nieuwste op ski-gebied te vinden.

 

RTL Snowmagazine is vanaf zondag 29 september 2013 weer op tv; elke zondag om 16.00 uur bij RTL 4! (herhaling: zondagochtend om 08.30 uur, RTL4)

 

Als je mee wilt doen als gast in het komende seizoen, mail dan naar: redactie@snowmagazine.nl

Geplaatst op 16-10-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl