The Lardon Company
The Lardon Company

Bjorn: Shop Till You Drop

Bjorn: Shop Till You Drop

Het maandelijkse blog van Bjorn van den Berg

Het is weer de eerste maandag van een nieuwe maand en dat betekent tijd voor een nieuw blog en dit keer in het teken van het najaar, mijn nieuwe collectie en nieuwe ontwikkelingen.

De afgelopen weken bestond veelal uit het checken van de binnen gekomen artikelen, het contact met leveranciers en de verkooppunten en daarnaast het verwerken van alle gegevens in ons systeem en de geheel vernieuwde webshop. Het was een tijdrovende klus maar het resultaat mag er zijn!

“Shop Till You Drop”

Voor alle labeljunkies en fashionista’s:
Vandaag wordt de voorraad in de webshop ingevoerd en de zendingen verstuurd naar de geselecteerde verkooppunten en vanaf morgen zijn alle items online verkrijgbaar via 
http://shop.bjornvandenberg.com/nl

So Shop Till you Drop!.... Handschoenen, oorbellen, armbanden en sjaals passend voor iedere gelegenheid: Sophisticated, Casual & Chique eindeloos te stijlen en te combineren.

Slechts een enkel artikel is vertraagd en wordt nog nageleverd maar dat mag de pret niet drukken dat zijn nu eenmaal van die kleine dingen waar je als ontwerper nu eenmaal geen invloed op hebt ook al zit je er nog zo boven op. Ook dit hoort bij het ondernemen.

Ontwikkeling:

Dat de collectie binnen is, betekent niet dat het gedaan is met de rust. Ik ben momenteel reeds druk bezig met de collectie voor het volgende seizoen Fall-Winter 2014-2015. Een collectie die een aanvulling zal worden op de huidige collectie waarbij we dadelijk een nog bredere doelgroep kunnen bedienen.

Ook ben ik druk met de afronding van mijn eerste tassenlijn. Een lijn die zal bestaan uit een reeks tassen voor zowel dames als voor heren en zorgt voor een prachtige aanvulling op de huidige collectie:
Stoer, Sophisticated & Chique.

Voor degene die nieuwsgierig zijn zullen nog even geduld moeten hebben; de tassenlancering staat gepland voor medio februari rondom the AIFW …

Activiteiten:

Zoals vele van jullie reeds hebben kunnen lezen op Facebook en Instagram stond de afgelopen maand ook vol met activiteiten. Zo kwam afgelopen week de nieuwe videoclip & single uit van Sharon Doorson Run Run; een geweldig single afkomstig van haar album “Killer”. Een project met een top team en een resultaat wat er zeker wezen mag en waarbij ik als stylist in samenwerking met Sharon een andere kant van haar wilde laten zien.

Check out some Sneak peaks from behind the scenes!

Hieronder de videoclip voor degene die hem nog niet gezien hebben:Daarnaast vond ook afgelopen maandag de Modeshow plaats van Denvin Fashion waarbij de eigenaar Andy Wijnen voor de 2e keer zorgde voor een avond vol spektakel waarbij Andy zijn genodigden de nieuwste collecties en trends voor het aankomende seizoen liet zien on the runway ………Ook het label Bjorn van den Berg was ook vertegenwoordigd.

Maar ook stonden er een hoop afspraken gepland voor nieuwe projecten die binnenkort van start gaan. Maar daar kan ik helaas nog niets over zeggen .

Wil je op de hoogte blijven van al de ontwikkelingen van mijn label en ander activiteiten rondom mij, volg mij dan op :

FB : https://www.facebook.com/bjorn.vandenberg.54
Twitter : http://www.twitter.com/@vandenbergbjorn
Website : www.bjornvandenberg.com
Celebsunited : http://www.celebsunited.com/celebrities/bjorn-van-den-berg


Of meld je aan voor de nieuws brief via onze webshop :
http://shop.bjornvandenberg.com/nl

Voor nu wens ik jullie allemaal een hele fijne week toe en hoop ik jullie hier volgende maand allemaal terug te zien voor het lezen van mijn nieuwe blog.

Geplaatst op 08-10-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl