The Lardon Company
The Lardon Company

Sandra: Balance Biggest Loser Zeist!

Sandra: Balance Biggest Loser Zeist!

Balance Biggest Loser Zeist!

 

Wil je niet op tv maar wil je wel de strijd aan gaan met je overtollige kilo’s? Dat kan nu in Zeist met Imro Beuk en Sandra van de Kamp.

 

Imro Beuk is bekend van het televisieprogramma De Afvallers, De Afvallers met sterren en De Afvallers XXL.

 

Sandra van de Kamp, ook bekend van het televisieprogramma De Afvallers, is vanaf 26 augustus dagelijks te zien als coach van de deelnemers in het SBS6 programma The Biggest Loser Holland.

In dit programma gaan 16 deelnemers de strijd aan met elkaar en tegen hun overtollige kilo’s. De deelnemers worden gevolgd in dit spel met zowel fysieke als mentale uitdagingen met als einddoel een gezonder lichaam en een sterkere geest. De deelnemers worden begeleid door een team van professionals op weg naar een betere levensstijl.

 

Woon je in Zeist of in de buurt van Zeist, dan kun jij net als de deelnemers in The Biggest Loser Holland, tegelijkertijd meedoen aan het programma van Balance Personal Training in Zeist. Imro en Sandra zijn professionals op dit gebied want naast personal trainers zijn zij ook vitaliteitscoach, voedingscoach en mindcoach. Samen met hun team van uitstekend opgeleide coaches begeleiden zij al jaren mensen met o.a. overgewicht. Imro Beuk: “bewegen is heel belangrijk tijdens een afslanktraject en is met name goed voor het verkrijgen van een gezonder lichaam en een sterkere geest. Maar alleen met het juiste voedingspatroon win je de strijd tegen de overtollige kilo’s”.

Sandra van de Kamp: ” ik houd van een pittige aanpak, maar dat kan ook met een lach. Plezier en hard werken kunnen prima samengaan!”

 

Het programma dat Balance Personal Training vanaf 9 september aanbiedt, zal gelijk lopen aan het programma The Biggest Loser Holland op televisie. Hierbij zul je niet alleen de begeleiding hebben van Imro Beuk, maar ook van Sandra van de Kamp, die dus ook de begeleiding van de kandidaten op televisie verzorgt.

 

Het programma van Balance Personal Training in Zeist ziet er als volgt uit:

Startdatum: 9 september 2013

Einddatum: 8 november 2013

 

Op 9 september is de “kickoff” met Sandra van de Kamp (onder voorbehoud van opname), Imro Beuk en de rest van het begeleidend team.

Op deze dag krijg je uitleg over het programma, wat kun je verwachten en wat er van jou wordt verwacht. Tevens word je gewogen en krijg je je voedingsschema uitgereikt.

 

De deelnemers mogen/kunnen elke werkdag bij Balance Personal Training terecht om deel te nemen aan een training (zie trainingsagenda). Speciaal voor de Balance Biggest Loser Zeist zijn er 3 extra trainingen per week ingelast die alleen toegankelijk zijn voor deelnemers aan dit programma.

 

Trainingsagenda small group trainingen

Dag

Ochtend

Avond

Maandag

09:00 uur

09:45 uur

10:30 uur Biggest Loser

18:45 uur Hammertime (vol)

Dinsdag

09:00 uur

09:45 uur

19:00 uur

19:45 uur

Woensdag

08:15 uur

09:00 uur

17:30 uur BL weegmoment

18:30 uur

19:15 uur Kickboksen

Donderdag

09:00 uur

09:45 uur

19:15 uur Biggest Loser

20:00 uur Hammertime (vol)

 

Vrijdag

08:15 uur

09:00 uur

09:30 uur Pilates

 

 

Deelname aan het programma Balance Biggest Loser Zeist is toegankelijk voor iedereen met overgewicht die minimaal 10 kg wil verliezen.

 

De prijs voor deelname aan de Balance Biggest Loser Zeist bedraagt € 315,- voor niet leden van Balance Personal Training. Hiervoor mag je 9 weken onbeperkt gebruik maken van onze small group trainingen, zijn er 3 speciale Balance Biggest Loser Zeist lessen in de week, word je wekelijks gewogen, kun je prijzen winnen met de beste scores en krijg je dezelfde voedingsadviezen als de deelnemers op televisie.

 

Ben je al lid van Balance Personal Training en wil je minimaal 10 kilo overtollig gewicht kwijt, dan kun je tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan het programma. Informeer bij Imro of Sandra naar de voorwaarden.

 

Wil je meedoen? Meld je dan voor 6 september a.s. bij ons aan. Stuur een mail naar info@balancept.nl en vermeld daarin je naam, leeftijd, lengte, gewicht, adres en telefoonnummer. Wij geven je dan zsm nadere instructie.

Wees er snel bij want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Geplaatst op 04-09-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl