The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Bjorn: Sophisticated Black

Blog Bjorn: Sophisticated Black

Het is weer de eerste maandag van een nieuwe maand , dit wil zeggen tijd voor een nieuw blog dit keer in het teken van het najaar , mijn nieuwe collectie en ontwikkelingen .

Fall/Winter 2013-14 “ Sophisticated Black “

Verpakking komen binnen , labels worden gedrukt , laatste correcties worden doorgevoerd…. Terwijl half Nederland nog helemaal in de ban van de zomer is , wordt er hier achter de schermen hard gewerkt om de nieuwe collectie “ “Sophisticated Black “ Fall/Winter 2013/14 in goede banen te leiden ….

Ook al werd deze in Mei reeds online gepresenteerd de tijd tussen de Lancering , het order traject met verkooppunten en binnenkomst is altijd een tijd vol hectiek en begint het eigenlijk pas… En deze maand is het dan zover langzaam druppelen de artikelen binnen en medio/eind september liggen deze in de winkel en dan is het afwachten hoe wordt deze ontvangen bij de consument , ondanks dat de reacties overweldigend waren zowel van de retailer, consument en te lezen in verschillende recensies van diverse modebladen blijft het toch altijd spannend .

Keuzes:

Het was een heftige tijd “ik wilde uitbreidde , een grote groep bereiken ,voorzien in grotere behoefte en voorzien in een totaal concept voor de klant “ een tijd waar risico’s werden genomen , investeringen moesten worden gedaan en er een duidelijke focus lag …….

Een tijd waar ik veel aan terug denk , een tijd vol creativiteit met ideeën waar “sky the limited is” ,maar ook momenten van afwegingen ,gezonde spanningen afgewisseld met angst ….. iets waar ik heel oprecht en eerlijk over ben het is toch een avontuur wat begint met het volgen van een passie en idealen omgezet en vertaald in ontwerpen ,een modelabel een bedrijf en nog veel meer in een tijd waar dit niet van zelf sprekend is, maar ik geniet van ieder moment .

Vaak krijg ik de vraag van mensen of tijdens een interview….”Slaap je nog wel eens” of heb je nog wel een sociaal leven ? en dan glimlach ik ……
“Tuurlijk is het heel druk en moet ik ook veel dingen laten op het moment ,maar je weet als je voor je zelf begint dat daar ook bepaalde consequenties aan zitten en met zich mee brengen maar dat is een keuze “een keuze gekoppeld aan een visie en een goal die mijn dagelijks drijft , motiveert en stimuleert om verder te gaan, ik niet achterom kijk maar juist vooruit ,maar een sociaal leven heb ik zeker , ik heb een hechte vriendenkring en die zorgen voor een goede balans en ondersteunen mijn in alles …….

“ De perfecte aanvulling”

De laatste tijd wordt ik ook steeds meer benaderd voor het maken en schrijven van concepten vertaald in totale producties waar styling en image de boventoon voeren ,ik al mijn creativiteit en Visie in kwijt kan en waar exclusiviteit een van de belangrijkste elementen is ,ik trouw aan mezelf blijf en een met een duidelijke handtekening van mijn als ontwerper en Stylist zichtbaar is. Voor mijn “The perfect match !!”

De komende periode staat er van alles op de agenda , uitlevering Collectie Fall/Winter 2013-14, eerste samples collectie 2014 , Video producties en een aantal shoots …………..,1 ding is zeker ,vervelen hoef ik mijn gelukkig niet ……

Wil je op de hoogte blijven van al de ontwikkelingen van mijn Label en alle andere activiteiten volg mijn dan op :

FB : https://www.facebook.com/bjorn.vandenberg.54
Twitter : http://www.twitter.com/@vandenbergbjorn
Instagram : van den Berg Bjorn 
Website : www.bjornvandenberg.com
Celebsunited : http://www.celebsunited.com/celebrities/bjorn-van-den-berg

Voor nu wens ik jullie allemaal een hele fijne week toe !

Mijn eerst volgende blog zal verschijnen :
30 september 2013.

Geplaatst op 04-09-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl