The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Antje Het is weer voorbij die mooie zomer?.

Blog Antje Het is weer voorbij die mooie zomer….

Het is weer voorbij die mooie zomer….

 

De zomer zit er alweer bijna op! Augustus was voor mij een heerlijke maand. Lekker op vakantie geweest naar Ibiza. Voor het eerst alleen……met een vriendin, zonder mijn Romy….ik zou dan ook eigenlijk 14 dagen gaan. Maar toen ik, nog gewoon thuis al heimwee kreeg naar haar, heb ik er 10 dagen van gemaakt….hahahahaha. Jaaaa ik weet het, ik moet haar loslaten, maar mag dat in kleine stapjes in plaats van in reuze stappen;-)

 

De vakantie was verder heerlijk. Heel erg veel gelachen. Genoten van de zon, zee en rust. Eenmaal weer thuis zit je natuurlijk meteen weer in die trein! Herkenbaar nietwaar? Ik had meteen een aantal optredens en natuurlijk het 20 jarig bestaan van het Circus theater. Super leuk om in mijn mooie Aida jurk weer in het Circus theater rond te lopen waar het voor mij 12 jaar geleden allemaal begon….en natuurlijk bijzonder om deel uit te maken van de geschiedenis van het mooie theater in Scheveningen. Ook was het heerlik om al mijn lieve collega’s weer eens te zien. Met iedereen in kostuum op het podium leek het wel een Disney parada hahahah! Nee zonder gekheid, het was absoluut een kippenvel moment!

Maar goed, het weg-ebben van je vakantie gevoel begint na de vakantie al met de post en het wasgoed…..een grote stapel om doorheen te werken en voordat je het weet ben je de vakantie alweer bijna vergeten.

Aan de andere kant is het ook wel weer fijn dat de zomer weer ten einde loopt. Iedereen gaat weer aan het werk, kinderen weer naar school en mijn favoriete tijd van het jaar klopt al bijna aan de voordeur….de herfst! Kan niet wachten op die mooie kleuren van de bladeren, de gure wind en de regen die keihard op je raam tikt terwijl het binnen heerlijk warm is, kaarsjes en open haard aan….heb ik je al overtuigd?!

 

Ach, zo heb elk nadeel ook wel weer z’n voordeel….toch? ;-)

 

Liefs,

Antje

Geplaatst op 02-09-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl