The Lardon Company
The Lardon Company

Persbericht: Bart in De Club Van Sinterklaas

Persbericht: Bart in De Club Van Sinterklaas

PERSBERICHT 15 augustus 2013

 

BART BOSCH binnenkort op het witte doek in de bioscoopfilm DE CLUB VAN SINTERKLAAS!

 

De opnames van De Club van Sinterklaas & De Pietenschool zijn afgelopen donderdag van start gegaan. Het is de tweede bioscoopfilm van De Club van Sinterklaas, die al 14 jaar op televisie te zien is.

 

Een van de acteurs die een rol vertolkt naast de Club Pieten en Sinterklaas is zanger en presentator Bart Bosch. Bart: “Ik vind het zo’n eer dat ik gevraagd ben! Het was geweldig om met zo’n geweldige cast en crew te werken. Het meewerken aan deze film smaakt naar meer en ik kan niet wachten tot de première in oktober.”

 

Zijn rol in deze film is die van presentator en we kunnen straks zien dat Bart het presenteren zeker nog niet verleerd is. Bart is erg enthousiast over de zaken die de komende tijd gaan plaatsvinden. Bart: ”Ik heb een platencontract getekend en na de zomer komt mijn single uit en er staat veel op stapel. Ik houd jullie op de hoogte!”

 

De eerste film, De Club van Sinterklaas en het Geheim van de Speelgoeddokter, is vorig jaar beloond met een Gouden Film. De productie wordt wederom verzorgd door Tom de Mol Productions. Dutch FilmWorks brengt de familiefilm in oktober uit in de Nederlandse en Belgische bioscopen.

 

Note voor de redactie: voor het aanvragen van een interview met Bart Bosch kunt u contact opnemen met Inge van der Spek van The Lardon Company: 06-20279690 of per mail i.van.der.spek@lardoncompany.nl.

 

Fotografie: Erik van Wegen

Geplaatst op 15-08-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl