The Lardon Company
The Lardon Company

Sandra personal trainer in The Biggest Loser Holland

Deze week starten de opnames van The Biggest Loser Holland, waarbij zestien deelnemers van de buitenwereld worden afgesloten om onder strenge begeleiding hun overtollige kilo’s kwijt te raken. Eerder al werd bekend dat Marlayne Sahupala de presentatie voor haar rekening neemt maar nu zijn ook de trainers bekend. Sandra van der Kamp en Arjuna Lakner begeleiden de deelnemers tijdens hun afvalrace.  

Trainers
De deelnemers van The Biggest Loser Holland worden intensief begeleid door twee trainers; Sandra van de Kamp en Arjuna Lakner. Sandra is personal trainer, coach en voedingsadviseur. ‘Ik ben eigenlijk een beul met een glimlach’, zegt Sandra. ‘Met een lach krijg je namelijk meer gedaan en uiteindelijk is alles geoorloofd om je doel te bereiken.’ Samen met haar man Imro Beuk, heeft ze een eigen sportschool en begeleidt ze al jaren mensen met overgewicht. Haar vak zit in haar hart en zij wil altijd het beste halen uit de mensen die ze begeleidt.

 

Dagelijks worden de deelnemers van The Biggest Loser Holland gevolgd in dit spel met zowel fysieke als mentale uitdagingen, met als einddoel een gezonder lichaam en een sterkere geest. 

The Biggest Loser Holland is vanaf 26 augustus iedere werkdag te zien bij SBS6.

Geplaatst op 09-08-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl