The Lardon Company
The Lardon Company

Blog Antje: een plantje voor Antje

Blog Antje: een plantje voor Antje

Een plantje voor Antje

 

Vrijdag 26 juli jl. was voor mij een bijzondere dag….die dag werd de Antje Monteiro bloem gedoopt! Een prachtige kleurrijke fuchsia die in het voorjaar volop tot bloei komt! De fuchsia kweker Jan Dekker benaderde mij een aantal maanden geleden met de vraag of hij de bloem naar mij mocht vernoemen….hoe leuk is dat?! Natuurlijk riep ik volmondig JA! Veel bekende mensen hebben een roos of tulp (ook heel leuk natuurlijk) maar wie heeft er nu een eigen fuchsia hahaha ?! Nu kan iedereen een Antje plantje in de tuin zetten. Ik vind het enig!

 

 

 

Verder heb ik afgelopen maand vooral genoten van het prachtige weer. Hoe erg het voorjaar en het begin van de zomer ook was, hoe fijn is het, nu alle school vakanties begonnen zijn, dat het zo’n mooi weer is! Ik word blij en vrolijk van alle mensen op straat in leuke zomer kleding, kinderen met zon gebruinde koppies, de terrassen lekker vol. Ik ben veel gaan varen, zwemmen, zonnen……en ik heb nog helemaal geen vakantie…die is pas half august …..;-)

Dan ga ik voor het eerst in 20 jaar! zonder mijn Romy op vakantie……..slik……..ik zou eigenlijk 14 dagen gaan maar ik kreeg spontaan heimwee bij het idee om haar zo lang niet te zien dat ik heb omgeboekt naar 10 dagen……lang genoeg….voor de eerste keer….even wennen…..volgend jaar zien we dan wel weer;-)

 

 

Liefs,

Antje

 
 

Geplaatst op 05-08-2013 | » Meer nieuws

Nieuws

Evenementen

  • Pascal Jalhay in Restaurant Mooi Zeist
    » Lees verder

  • De Sate en Rose Party van de Selected Indonesian Restaurants (SIR)
    » Lees verder

The Lardon Company B.V.
Postbus 1088, 3700 BB ZEIST
T: 06 20279690
E: info@lardoncompany.nl